AĞRI MİLLETVEKİLİ KİLERCİ, PATNOS HEYETİ İLE BAKANLIKLARDA

AĞRI MİLLETVEKİLİ KİLERCİ, PATNOS HEYETİ İLE BAKANLIKLARDA
Editör: Söyler Haber
26 Nisan 2024 - 20:37 - Güncelleme: 26 Nisan 2024 - 20:48


AĞRI MİLLETVEKİLİ KİLERCİ, PATNOS HEYETİ İLE BAKANLIKLARDA

Patnos İlçe Başkanı, Patnos Belediye Başkanı ve Dedeli Belediye Başkanı Ankarada.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, Patnos İlçe Başkanı Çetin Taşdemir, Patnos Belediye Başkanı Abdülhalik Taşkın ve Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu ile bir araya gelerek, Patnos ilçesinde yapılacak yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.


AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, Patnos İlçe Başkanı Çetin Taşdemir, Patnos Belediye Başkanı Abdülhalik Taşkın ve Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak ile birlikte yapılan ziyaretler;
 
  • 1-Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi; ziyaret ederek Patnos ilçesi ile ilgili talepler iletildi.
  • 2-Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı; AK Parti heyeti olarak ziyaret ederek ilgili talepler iletildi.
  • 3-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu ile bir araya gelerek ilgili konular iletildi.

Kilerci, Kıymetli Bakanlarımıza Ağrı’mıza göstermiş oldukları yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Ağrı’mız için durmadan yorulmadan çalışmalarımızı sürdürerek hemşehrilerimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. dedi



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum