Ağrı Milletvekili Adayı Kilerci: Başarımızın Gizli Mimarları İşçi Kardeşlerimiz

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Kilerci seçmen buluşmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ağrı Milletvekili Adayı Kilerci: Başarımızın Gizli Mimarları İşçi Kardeşlerimiz
Editör: Söyler Haber
01 Mayıs 2023 - 23:14


AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Kilerci: Başarımızın Gizli Mimarları İşçi Kardeşlerimiz

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Kilerci seçmen buluşmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Kilerci seçmen buluşmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gün içerisinde birçok noktaya temaslarda bulunan Kilerci, bugün ilk iş olarak Kütüphane Kavşağı'ndaki esnaflarla bir araya geldi. Esnafların yaşadığı sıkıntılara ilişkim bilgi alan Kilerci, Ağrı'da ticaretin geliştirilmesi adına hazırladıkları projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Esnaf ziyaretinin ardından Karayolları işçileri ile buluşan Kilerci, çalışanlarla çay içerek bir süre sohbet etti. İşçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı tebrik eden Kilerci, "Yaşadığımız modern dünya sizlerin alınteri ve emekleriyle inşa edildi. İktidarımız boyunca inşa ettiğimiz tüm projelerin gizli mimarları sizlersiniz." değerlendirmesinde bulundu.

Programın ardından AK Parti Ağrı Kadın Kolları ile çat kapı aile ziyaretinde bulunan Kilerci, özellikle kadın seçmenlerden büyük ilgi gördü. Çalışmalarına halk buluşması ve ev sohbetleriyle devam eden Kilerci, buradaki vatandaşların evlerine misafir olarak kendileriyle hasbihal etti.

Aile ziyaretleri kapsamında son olarak taziye ziyaretinde bulunan bir aileye giden Kilerci, acılı aileye başsağlığı temennisinde bulunarak, yakınlarının acısına ortak oldu.

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Kilerci, çalışmalarına yarın da devam edecek.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum