Ağrı il ve ilçelerinde Jandarma teşkilatının 184. kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliler ile kutlandı.

Ağrı il ve ilçelerinde Jandarma teşkilatının 184. kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliler ile kutlandı.
Editör: Söyler Haber
15 Haziran 2023 - 12:10 - Güncelleme: 15 Haziran 2023 - 12:26


Jandarma Teşkilatının 184'üncü Kuruluş Yıldönümü Ülke Genelinde Çeşitli Etkinliler İle Kutlandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Teşkilatının 184. kuruluş yıl dönümünü münasebetiyle Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve heyetini makamında kabul etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; jandarma Teşkilatının 184. kuruluş yıl dönümünde, 3.305 rakımlı Tendürek Üs Bölgesi’nde görev yapan Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi’yi ve orada görev yapan jandarmaları tebrik etti.


Ağrı il ve ilçelerinde Jandarma teşkilatının 184. kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliler ile kutlandı.

 Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Jandarma Genel Komutanlığının kuruluşunun 184. yıl dönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı Tuğg. Hüsamettin Erol ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Doğubayazıt ilçe Kaymakamı Murat Ekinci, Jandarma Teşkilatının 184.yıl dönümü dolayısıyla Ağrı İl Jandarma Komutan Yrd J.Yb. Yasin Berçin, ilçe J. Komutanı J.Yzb. Alim Burak Çelik, J.Asb.Kd.Çvş. Şule Varlı'yı makamında kabul etti.

Patnos ilçe Kaymakamı Yusuf Cankatar, Jandarma Komando Alay Kom. V. Jandarma Yarbay Hakan Vural ve beraberindeki jandarma personelini Jandarma Teşkilatı'nın 184.Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle makamında kabul etti.

Hamur ilçe Kaymakamı Ali Yıldırım, Jandarma Teşkilatının 184. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın Çetin ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Taşlıçay ilçe Kaymakamı Adem Topaca, ilçe Jandarma Teşkilatının 184. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Diyadin İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Feruh Mağden ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Vali Dr. Osman Varol, Öğretmen Evinde Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 184. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen programa katıldı.

Vali Dr. Osman Varol, bir mesaj yayımladı.
Varol mesajında; Jandarma Genel Komutanlığının 184. Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
“Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki en temel unsurlardan olan Jandarma, sorumluluk alanının büyüklüğüne karşın 184 yıllık birikimiyle üstlendiği tüm görevleri başarıyla yerine getirmektedir.
Köklü bir geçmişe, ülke sathına yayılmış teşkilat ve kadro ağına sahip Jandarma Teşkilatı, teknolojik gelişmeler ışığında gücünü arttırmış ve tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de güven unsurunun artması için çok ciddi çalışmalara imza atmıştır. Jandarma Teşkilatının; Atatürk ilkelerine bağlı, hukukun üstünlüğü ve insan haklarına saygılı, güvenilir bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içerisinde, gerektiğinde canı pahasına ortaya koyduğu cesur, kararlı ve özverili çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir.
Jandarma Teşkilatının 184. kuruluş yıldönümünü kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ise minnetle anıyor, tüm Jandarma personeline aileleri ile birlikte sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum.”

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum