​​​​​​​Ağrı, Doğubayazıt ve Patnos'ta İl Sağlık Müdürlüğü Tarafından Toplu Sünnet Şöleni

​​​​​​​Ağrı, Doğubayazıt ve Patnos'ta İl Sağlık Müdürlüğü Tarafından Toplu Sünnet Şöleni
Editör: Söyler Haber
18 Temmuz 2025 - 23:47 - Güncelleme: 18 Temmuz 2025 - 23:57

Ağrı, Doğubayazıt ve Patnos'ta Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü Tarafından Toplu Sünnet Şöleni ile Çocuklar Sağlık ve Neşe Dolu Bir Gün Yaşadı

Ağrı Valisi Mustafa Koç himayesinde, Ağrı İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Esra Beşer öncülüğünde ve Kızılay'ın katkılarıyla, Ağrı merkez, Doğubayazıt ve Patnos ilçelerinde 98 çocuk için toplu sünnet şöleni düzenlendi. Etkinlik, çocukların hem sağlıklı bir şekilde sünnet olmalarını hem de eğlenceli bir gün geçirmelerini sağladı.

Çocuklar İçin Özenli ve Eğlenceli Bir Ortam
  • Hastane odaları balonlarla süslendi,
  • Palyaçolar eşliğinde eğlenceli aktiviteler düzenlendi,
  • Çocukların korku ve endişelerini gidermek için özel çaba gösterildi.

Aileler, devletin bu hassasiyetinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, "Çocuklarımız hem sağlıklı bir şekilde sünnet oldu hem de eğlendiler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dediler.

Programın sonunda, hekim ve hemşirelere verdikleri özverili destek nedeniyle teşekkür belgeleri takdim edildi.

Bu anlamlı organizasyonla, çocuklar sağlıkla sünnet olmanın yanı sıra mutlu bir anı biriktirmiş oldular.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum