AĞRI'DAKİ AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİ DİYADİN İLÇESİNDE TOPLANDI.

AĞRI'DAKİ AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİ DİYADİN İLÇESİNDE TOPLANDI.
Editör: Söyler Haber
14 Kasım 2022 - 20:23 - Güncelleme: 14 Kasım 2022 - 22:33


AĞRI’DAKİ AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİ
DİYADİN İLÇESİNDE TOPLANDI.

Ağrı il ve ilçelerdeki Amatör Futbol Kulüpleri BC Grup Diyadin Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Fahri Polat’ın ev sahipliğinde Diyadin ilçesi Öz Yaşam Kaplıcalarında bir araya geldiler.

Diyadin ilçesinde amatör spora yaptıkları katkılarından dolayı, Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Erkan Kösedağ, tarafından Diyadin Kaymakamı Mustafa Karali’ye plaket takdim edildi.

Diyadin ilçesindeki toplantıya katılan Spor Kulüpleri ve Başkanları: Diyadin İlçe Kaymakamı Mustafa Karali, Diyadin AK Parti İlçe Bşk Orhan Özden, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Bşk. Erkan Kösedağ, Özkan Aslan, Ferhat Oruç, Saha Komiserleri Dernek Bşk. İhsan Organur, Halim Yakut, Doğubayazıt İshakpaşa Spor Kulübü Bşk. Sıddık Söyler ve Oktay Topçu, Bayazıt Spor Kulübü Bşk. Rıza Sorak, BC Grup Diyadin Gençlerbirliği Spor Kulübü Bşk. Fahri Polat, Ferci Yaşar, Tutak Gençlerbirliği Spor Kulübü Bşk. Sinan Özdemir, Hamur Kümbet Spor Kulübü Bşk. Nezir Oruç, Taşlıçay Murat 89 Spor Kulübü Bşk. M. Hüseyin Rahmi Al, Patnos İdman Yurdu Spor Kulübü Bşk. Veysi Yağşi ve Erhan Tunç.

BC Grup Diyadin Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Fahri Polat, yaptığı ev sahipliğinde kulüp başkanları Ağrı’da Amatör Sporun nereden nereye geldiğini, imkansızlıklar ile nasıl mücadele ettiklerini, tesis ve malzeme bakımında nasıl sıkıntı çektiklerini dile getirdiler.

Toplantıya katılan Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Erkan Kösedağ “bu yıl 12 takım ile Ağrı Amatör Liginin yapılacağını, Ağrı Valiliği ve Spor Bakanlığı tarafından Amatör Kulüplerimize yardımlar yapılacaktır. Bizler ASKF olarak kulüplerimizin tüm sıkıntılarını biliyoruz. Bizlerde sizler gibi sıkıntılar yaşıyoruz. Ağrı 1. Amatör Ligi, BC Grup Sponsorluğunda bu yıl liglerde mücadele edecektir”. dedi

Kaymakam Karali, toplantıda yaptığı konuşmasında “Diyadin ilçemizde güzel bir spor kültürü oluşturulmuş. Bizim üstümüze düşen bu kültürü daha öteye taşıyarak devam ettirmektir. Geçen yaz mevsiminde dört yüze yakın çocuğumuza yaz spor okullarında hizmet ettik. Bu sporcularımıza forma ve spor ayakkabılarını ücretsiz olarak dağıttık. BC Grup Diyadin Gençlerbirliği Spor Kulübü dört dalda futbol, voleybol, basketbol ve boks dalında kurs vermiştir. Halk Eğitim Merkezleri bünyesinde açtığımız kurslar ile birçok branşda sporcu yetiştirmeye devam ediyoruz. Geçen yıl amatör ligde şampiyon olan bir futbol takımımız var. Bu yılda önemli bir hedef ortaya koydular. Bizim üstümüze düşen maddi ve manevi olarak bu takımın yanında olmaktır. Bende aynı zamanda bir sporcuyum. BC Grup Diyadin Gençlerbirliği Spor Kulübünün lisanslı bir futbolcusuyum. Maçlarda beni sahalarda top koşturarak çok göreceksiniz. Gençlerbirliği takımı olarak bu yıl hedefimiz BAL Ligine çıkmak olacaktır. Tüm spor kulüplerimize 2022-2023 sezonunda başarılar diliyorum “dedi.

BC Grup Diyadin Gençlerbirliği Spor Kulübü Fahri Polat, yaptığı konuşmasında “Diyadin Kaymakamımız Mustafa Karali, BC Grup Bşk. Bışar ve Barış Çoktin’e yaptıkları maddi desteklerinden ve kulübümüze malzeme desteğinden bulunan Diyadin’li iş insanımız Erdal Bakır’a başta spor camiası ve Diyadin halkı adına sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.

Konuşmalar ardından BC Grup Diyadin Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Fahri Polat, tarafından davete katılanlara yemek ikramında bulunuldu.
Toplu çekilen fotoğrafların ardında toplantı sona erdi.




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum