​​​​​​​AĞRI'DA OKUL ÇEVRELERİ SIKI DENETİMDE

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul çevrelerinde güvenliği sağlamak için denetimlerini artırdı.

​​​​​​​AĞRI'DA OKUL ÇEVRELERİ SIKI DENETİMDE
Editör: Söyler Haber
16 Eylül 2023 - 11:44 - Güncelleme: 16 Eylül 2023 - 11:57


AĞRI’DA OKUL ÇEVRELERİ SIKI DENETİMDE

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul çevrelerinde güvenliği sağlamak için denetimlerini artırdı.

Ağrı Valisi Mustafa Koç, 06.09.2023 günü Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, okullarda güvenliğin artırılması, okul servislerinin denetlenmesi, okul çevrelerinde uyuşturucu ve sigara ile mücadele, metruk binalara ilişkin tedbirler, okul giriş ve çıkışlarının kontrolü ve trafik yoğunluğuna karşı alınacak önlemler gibi konuları ele almıştı.

Toplantıda Vali Koç, okulların güvenliği için tüm kurumların işbirliği içinde çalışacağını, okullarda güvenlik kameraları tamamlanacak, okul kapı ve pencereleri güvenli hale getirilecek, riskli bölgelerdeki okulların çevresinde uyuşturucu ve sigara satışına izin vermeyeceğiz. Okul servislerini sık sık denetleyeceğiz. Okul giriş ve çıkışlarında trafik akışını sağlayacağız. Cennet ülkemizin aydınlık yarınları çocuklarımız, siz okulda derslerinizin başındayken bizde sizlerin en yakınında olacağız. Milletimizin istikbali sizlere, sizler bizlere emanetsiniz. Çocuklarımızın güvenli bir şekilde eğitim görmelerini sağlamak için devlet olarak her tedbirlerinin alınacağını toplantıda dile getirmişti.

06.09.2023 günü alınan kararlar çerçevesinde İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, okul çevrelerinde bulunan iş yeri sahipleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek, çocukların huzur ve güvenliği için alınan tedbirleri anlattı.

Yılmaz İpar, Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmalarına aralıksız devam edecektir.


Öte yandan Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de SİBERAY faaliyetleri kapsamında, vatandaşları güvenli ve bilinçli internet kullanımı, siber güvenlik, teknoloji bağımlılığı ve siber zorbalık konularında bilgilendirdi. Ekipler, özellikle çocuk ve gençleri siber suçlara karşı uyardı.

İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar ve emniyet personelleri, müdürlük bahçesinde kurulan Kızılay aracında; Kızılay’ın yürütmekte olduğu "Kan Bağışı Kampanyasına" destek olmak için kan bağışında bulunuldu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum