Ağrı'da Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde 9. sınıflar için kaynaşma etkinliği düzenlendi

Ağrı'da Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde 9. sınıflar için kaynaşma etkinliği düzenlendi
Editör: Söyler Haber
18 Eylül 2022 - 14:08 - Güncelleme: 18 Eylül 2022 - 14:12



Hayrettin Atmaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde
9. sınıflar için kaynaşma etkinliği düzenlendi


Ağrı Hayrettin Atmaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin gelenek haline getirdiği okulun açıldığı ilk hafta 9. Sınıflar için okula başlama ve kaynaşma etkinliği İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’in katılımı ile gerçekleştirildi.  Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Ardından kürsüye davet edilen Kökrek, yaptığı konuşmada, “9. Sınıfa yeni başlayan öğrenciler için düzenlenen kaynaşma etkinliğine katılmaktan mutluluk duyuyorum. Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Çok güzel bir okulda eğitim alacaksınız. Bu okulumuz ilk mezunlarını bu yıl verdi. Mezun olan öğrencilerin kazandıkları bölümler okulumuzun başarısının tescilidir. Sizler de başarı çıtasını daha yükseklere çıkaracaksınız. Çünkü çok iyi bir okulunuz, çok deneyimli öğretmenleriniz var. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak devamlı sizlere destek olacağımızı bilmenizi istiyorum. Bu günkü etkinliğe bu yıl okulunuzdan mezun olan ve üniversitede çok güzel bölümlere yerleşen ablalarınız var. Onlara da teşekkür ediyorum. Üniversite tahsil sürecinde bir ihtiyaçları olursa bize ulaşmaları yeterli. Hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

Programın sonunda okula ilk üç sırada yerleşen öğrencilere hayırsever iş adamı Adem Atmaca tarafından gönderilen hediyeler verildi. Programa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Çetin, hayırsever aileyi temsilen Kemal Atmaca, öğretmen ve öğrenciler katıldı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum