Ağrı'da Geniş Kapsamlı Güvenlik Denetimi: 34 Şahıs Yakalandı
Ağrı’da Geniş Kapsamlı Güvenlik Denetimi: 34 Şahıs Yakalandı
Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince il genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen geniş kapsamlı güvenlik uygulamasında, aranan 34 şahıs yakalanırken 1 adet ruhsatsız tabanca ve muşta ele geçirildi.
77 Ekip, 297 Personel Görev Aldı
Ağrı’nın güven ve huzurunu sağlamak amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince il genelinde kapsamlı bir denetim gerçekleştirildi. Uygulamaya 77 ekip ve 297 personel katıldı. Denetimler kapsamında 35 sabit uygulama noktası ile 18 farklı lokasyonda bulunan umuma açık eğlence ve istirahat yerlerinde eş zamanlı uygulama yapıldı.
5.985 Şahıs ve 1.613 Araç Sorgulandı
Gerçekleştirilen uygulamalarda toplam 5.985 şahıs ve 1.613 araç sorgulandı. Yapılan sorgulamalar sonucunda çeşitli suçlardan aranan şahıslar tespit edildi.
34 Şahıs Yakalandı
Uygulamalar kapsamında çeşitli suçlardan aranan toplam 34 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 11’inin toplamda 116 yıl 3 ay hapis cezası ile arandığı, 23’ünün ise ifadeye yönelik aramasının bulunduğu belirtildi.
Silah ve Suç Unsurları Ele Geçirildi
Denetimlerde 1 adet ruhsatsız tabanca ve muşta ele geçirildi. Ayrıca 24 araç ve sürücü hakkında işlem yapılırken, 2 araç trafikten men edildi. Uygulamalar kapsamında toplam 861.705 TL idari para cezası uygulandı.
“Denetimler Aralıksız Sürecek”
Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Ağrı’mızın güven ve huzuru için denetimlerimize aralıksız devam ediyoruz” denildi.




FACEBOOK YORUMLAR