AĞRI'DA BAŞKAN ADAYI M. SALİH AYDIN'A SEVGİ SELİ

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, Ağrı’nın en kalabalık mahallesi olan 100. Yıl Mahallesin de sevgi seli karşılandı.

 AĞRI'DA BAŞKAN ADAYI M. SALİH AYDIN'A SEVGİ SELİ
Editör: Söyler Haber
29 Şubat 2024 - 23:53 - Güncelleme: 01 Mart 2024 - 17:31

AĞRI’DA BAŞKAN ADAYI M. SALİH AYDIN’A SEVGİ SELİ

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, Ağrı’nın en kalabalık mahallesi olan 100. Yıl Mahallesin de sevgi seli ile karşılandı.

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Salih Aydın, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Orhan Güngör, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Eldem, Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk ve AK Parti teşkilatının katılımı ile yapılan çalışmalar Ağrı'da gidilen her mahallede ses getirmeye devam ediyor.

Başkan Adayı Aydın, 100. Yıl Mahallesi’ne yaptığı ziyarette mahalle sakinlerinde kadın, erkek ve çocukların yoğun ilgisi karşısında yaptığı konuşma sırasında duygulu ve heyecanlı anlar yaşadı. Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın Mahalledeki çocuklara oyuncak dağıttı.

Aydın, “Ağrı’yı Birlikte Yöneteceğiz”
Başkan Adayı M. Salih Aydın, Ağrı’da bulunan gencimiz, yaşlımız, kadınımız erkeğimiz, esnafımız, sanayicimiz gibi toplumumuzu oluşturan tüm paydaşlarımızla birlikte; iletişim, barış, dayanışma ve beraberlik içerisinde bu şehri hep birlikte yöneteceğiz.

Gerçekleştirdiği her ziyarette ve gittiği her noktada halkın desteğini arkasına alan ve AK Parti’ni kutlu davasında ilerlediği her adımı Ağrılı hemşerileriyle atan AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, Ağrı’nın en kalabalık mahalleleri arasında yer alan 100. Yıl Mahallesi’ne ziyarette bulundu.

Aydın “Ağrı’nın Derdine Derman Olmaya Geldik”
Yaklaşık olarak 12 bin nüfusa sahip olan, nüfusun ve seçmenin en yoğun olduğu 100. Yıl Mahallesi’ni ziyaret eden AK Parti Adayı Aydın, dokunmadık el, çalmadık kapı, girmediğimiz yürek kalmayacak şekilde çalışmalarını yürüterek vatandaşların istek, öneri, talep ve sorunlarını dinledi. Herkesin derdine derman olmak için bu yola çıktıklarını ifade eden Aydın, Ağrı’nın ve halkının refaha ve mutluluğa ereceğini belirtti.

Aydın “Sosyal Medya Hesabında Yaptığı Paylaşım”
Ağrı ilinin her noktasında olduğu gibi 100. Yıl Mahallesi’nde de adete halkın sevgi seli ile karşılanan Av. M. Salih Aydın, coşku içerisinde gerçekleşen ziyareti ilgilide sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. AK Parti adayı paylaşımında, “Gencimiz, yaşlımız, kadınımız erkeğimiz, esnafımız, sanayicimiz gibi toplumumuzu oluşturan tüm paydaşlarımızla birlikte; iletişim, barış, dayanışma ve beraberlik içerisinde bu şehri hep birlikte yöneteceğiz 100. Yıl Mahallemizde hemşerilerimizi ziyaret ederek, hasbihal ettik.” dedi.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum