AĞRI'DA AHDE VEFA 20 YIL SONRA HALİL ÖZYOLCU TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ

Ak Parti Ağrı 7. Olağan il kongresi binlerce partilinin ve Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile yapıldı.

AĞRI'DA AHDE VEFA 20 YIL SONRA HALİL ÖZYOLCU TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ
Editör: Söyler Haber
26 Şubat 2021 - 11:50


 
AĞRI'DA AHDE VEFA
20 YIL SONRA HALİL ÖZYOLCU TEKRAR
AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANI SEÇİLDİ.

Ak Parti Ağrı 7. Olağan il kongresi binlerce partilinin ve Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile yapıldı.

Ağrı Kapalı Spor Salonunundan gerçekleştirilen kongreye katılanlar; Ak Parti Yerel Yön. Sorumlu Genel Bşk. Yrd. Mehmet Özhaseki, Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem çelebi, Ak Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı Ak Parti geçmiş dönem milletvekilleri Mehmet Kerim Yıldız, Fatma Salman ve Cemal Kaya, ilçe ve belde belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Ağrı il ve ilçelerinde yoğun bir ilgi gören kongreye binlerce partili ve delegeler katıldı.

Ak Parti Doğubayazıt ilçe teşkilatının yoğun bir şekilde katılım sağladığı kongrede, Doğubayazıt teşkilatının astığı pankart dikkatlerden kaçmadı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Mevcut Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ve Belediye Başkanı Savcı Sayan ve eski Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız birer konuşma yaptılar.

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Ak Parti hükümetlerinin cumhuriyet tarihi boyunca en başarılı hükümetler olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da video konferans ile kongreye katılması sonrası gerçekleştirilen seçimde, tek aday ve tek liste ile seçime giren AK Parti Ağrı 22'nci Dönem Milletvekilli Halil Özyolcu, Ağrı İl Başkanlığı'na seçildi. Özyolcu, görevi önceki dönem İl Başkanı Abbas Aydın'dan devraldı.

Ak Parti kurucu il Başkanı Ak Parti Seçim işler Bşk. Yrd. ve 22. dönem Ak Parti Ağrı Milletvekili Av. Halil Özyolcu’nun Ağrı il başkanlığı listesindeki isimler partililer tarafından memnuniyet ile karşılandı. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum