AĞRI ÇALIŞAN GAZETECİLER CEMİYETİ'NDEN  ​​​​​​​DOĞUBAYAZIT BASININA İADE-İ ZİYARET

AĞRI ÇALIŞAN GAZETECİLER CEMİYETİ'NDEN  ​​​​​​​DOĞUBAYAZIT BASININA İADE-İ ZİYARET
Editör: Söyler Haber
27 Ekim 2021 - 20:21 - Güncelleme: 27 Ekim 2021 - 20:33



AĞRI ÇALIŞAN GAZETECİLER CEMİYETİ'NDEN 
DOĞUBAYAZIT BASININA İADE-İ ZİYARET

Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Genç ve Yönetim kurulu üyelerinden Abdullah Söylemez, Ramazan Demir Doğubayazıt ilçesinde faaliyet gösteren basın mensuplarına iadei-i ziyarette bulundular.

Başkan Genç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Söyler Haber ve Agrihaberlerinet İnternet Haber sitelerinin imtiyaz sahibi Sıddık Söyler, Doğubayazıt Narinkale Gazetesi sahibi Erhan Baydar, Haber Müdürü Cemal Baydar, Doğubayazıt Halkın Sesi Gazetesi sahibi Hamza Salman’ı ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Başkan Ahmet Genç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Doğubayazıt ilçesinde meslektaşlarına ziyaret anısına birer hediye takdim ettiler.

Doğubayazıt basınında Sıddık Söyler, Erhan Baydar, Cemal Baydar ve Hamza Salman yapılan iade-i ziyaretten dolayı duydukları memnuniyetlerini gelen meslektaşlarına ifade ettiler.

Not: Doğubayazıt Gazetesi Sahibi Nezir Çelik ilçe dışında olduğu için Ahmet Genç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından daha sonra ziyaret edilecek.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum