​​​​​​​AĞRI AYDIN'LANACAK

Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı Belediye Başkan adayı Av. Mehmet Salih Aydın’ı vatandaşlar bağrına bastı.

​​​​​​​AĞRI AYDIN'LANACAK
Editör: Söyler Haber
25 Ocak 2024 - 09:37 - Güncelleme: 25 Ocak 2024 - 09:49


AĞRI AYDIN’LANACAK

Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı Belediye Başkan adayı Av. Mehmet Salih Aydın’ı vatandaşlar bağrına bastı.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, Ağrı İl Başkanı Av. Orhan Güngör, AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın’ı Ağrı Ahmedi Hani Havaalanı’nda Binlerce Kişi Karşıladı.

Havaalanında bulunan vatandaşlar ile beraber büyük bir konvoy eşliğinde Ağrı merkeze geçen heyet, şehir merkezinde kurulan platformda bekleyen vatandaşlara seslendi.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, Ağrı İl Başkanı Av. Orhan Güngör, AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, karşılamaya gelen vatandaşlara hitaben birer konuşma yaptılar.


Miting havasında geçen konuşmada AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Salih Aydın; Türkçe ve Kürtçe yaptığı konuşmasında, okuduğu şiirler ve Kur’an-ı Kerim’de okuduğu ayetler ile devam etti. Ağrı’nın öz evladı olduğunu vurgulayan Aydın, “Türkiye Cumhuriyeti’nin son 22 yılına damgasını vuran tüm meselelerin çözüm mimari, davamızın lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdim. Sayın Cumhurbaşkanım bizi Ağrı’ya gönderirken Ağrı merkezdeki vatandaşlarımız son dönemde şöyle bir söylem gerçekleştirmişti; ‘Biz artık Ağrı merkezden bir aday istiyoruz Ağrı’nın öz evladını istiyoruz. Ağrı’nın has evladını istiyoruz.’ demişlerdi ve Sayın Cumhurbaşkanımız da sizin içinizden biri kardeşiniz evladınız yoldaşınız Mehmet Salih Aydın’ı size gönderdi ve size emanet ediyor. 1927’den bugüne kadar Ağrı’da taş üstüne taş koyan bütün belediye başkanlarına vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaşayanlara sağlık ve afiyet diliyorum. Ağrı hak ettiği yere gelecek Ağrı istediği yerel alandaki hizmetleri bundan sonra daha fazla alacaktır, bizlere inanın biz bunları hep birlikte başaracağız.  Ağrı’ya beraber yöneteceğiz.” dedi.

Daha güzel, daha yaşanabilir bir Ağrı için yola çıkan Mehmet Salih Aydın, Ağrı’ya indiği ilk gün itibariyle zemheri soğuk havaya rağmen çarşıda esnaf, kamu kurum ve STK örgüt ziyaretlerine başladı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum