30 Ağustos Zafer Bayramı Ağrı'da Törenler İle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Ağrı'da Törenler İle Kutlandı
Editör: Söyler Haber
30 Ağustos 2022 - 16:39 - Güncelleme: 30 Ağustos 2022 - 16:50



30 Ağustos Zafer Bayramı Ağrı’da Törenler İle Kutlandı

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve protokol üyeleri 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü dolayısıyla, Ağrı Abide Meydanı’nda kutlama programına katıldılar.

Ağrı Abide Meydanı’nda kutlama programında Ağrı Valisi Dr. Osman Varol ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Atatürk Anıtı’na çelenk sundular.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, Askeri Şehitliği ziyaret eden Vali Varol ve protokol üyeleri, şehitlerimizin kabirlerini tek tek ziyaret ederek kırmızı karanfiller bırakarak şehitlerimizin ruhlarına dua okudular.


30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle, İl Protokol Üyeleri, Gazi ve Şehit ailelerinin katılımı ile Tebrikat Töreni gerçekleştirdi.

Abide Meydanı'nda bulunan Hava Şehitleri Anıtı’na karanfil bırakarak, ülkemizin birliği ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ettiler.

30 Ağustos 2022 Zafer Bayramı Kutlama Programı, Vali Dr. Osman Varol, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan törene katılan Protokol Üyeleri, vatandaşların ve tören birliklerinin bayramını kutlamasının ve çeşitli etkinliklerin ardından gerçekleştirilen kortej yürüyüşü ile sona erdi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum