30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI 100.YIL DÖNÜMÜ DOĞUBAYAZIT'TA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramının 100.yıl dönümü Doğubayazıt ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI 100.YIL DÖNÜMÜ DOĞUBAYAZIT'TA KUTLANDI
Editör: Söyler Haber
30 Ağustos 2022 - 17:47 - Güncelleme: 30 Ağustos 2022 - 18:06
 

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI 100.YIL DÖNÜMÜ DOĞUBAYAZIT’TA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramının 100.yıl dönümü Doğubayazıt ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Doğubayazıt İlçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler; Kaymakam Murat Ekinci ve beraberindeki protokol üyelerinin katılımıyla hükümet konağı bahçesinde Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı.


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100.yıl dönümünün anlam ve önemini belirten konuşma Teğmen Anıl Mahir Kaya tarafından yapıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle; ilçe protokol üyeleri, gazi ve şehit ailelerinin katılımı ile kaymakamlık makamında tebrikat töreni gerçekleştirildi.

Doğubayazıt Şehitlik Mezarlığında şehit kahraman mehmetçiklerin kabri şerifleri ziyaret edildi. Okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından dualar edildi ve kahraman şehitlerin kabirlerine kırmızı karanfiller bırakıldı.

Törene, Doğubayazıt ilçe kaymakamı Murat Ekinci, Tugay Kom. Tuğg. Şükrü Özbakır, Belediye Başkanı Yıldız Acar, Cumhuriyet Başsavcısı vekili Tugay İnan, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Solak, AK Parti Doğubayazıt İlçe Bşk. M. Sena Geçit, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Bşk. ve AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi Sıddık Söyler, STK temsilcileri, şehit ve gazi dernekleri, askerî erkan, kurum müdürleri ve Doğubayazıt halkı katılım sağladı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum