14 MAYIS SEÇİMLERİNE DOĞRU

Partilerde Milletvekili Aday Adayı Olmak İsteyen Bakan Yardımcıları, Genel Müdürler, Vali, Kaymakam, Amir, Memur, Siyasi Parti İl ve İlçe Başkanları, İş İnsanları, STK Başkanları İstifa Etmek İçin Nabız Yoklamalarına Başladılar.

 14 MAYIS SEÇİMLERİNE DOĞRU
Editör: Söyler Haber
26 Ocak 2023 - 01:01 - Güncelleme: 26 Ocak 2023 - 11:41
 

14 MAYIS SEÇİMLERİNE DOĞRU

AĞRI'DA SEÇİME DOĞRU BÖLÜM (1)

Partilerde Milletvekili Aday Adayı Olmak İsteyen Bakan Yardımcıları, Genel Müdürler, Vali, Kaymakam, Amir, Memur, Siyasi Parti İl ve İlçe Başkanları, İş İnsanları, STK Başkanları İstifa Etmek İçin Nabız Yoklamalarına Başladılar.

Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüncü yılında, derdi ile dertlenen, yurt içi ve yurt dışındaki düşmanlar ile nasıl savaşabilirim, eğitimli, halk içinde dürüstlüğü ile itibar görmüş, Bakan Yardımcıları, Genel Müdürler, siyasiler, kamu görevlileri, STK Başkanları, iş insanları, kanaat önderleri, bilgi ve birikim sahibi insanlar, siyaset sahnesinde bende varım diye aday adayı olacak adaylar memleketlerinde nabız yoklamalarına başlayarak, siyasi parti binaları ve akraba ziyaretleri gerçekleştirmekteler.

Bazı üçkağıtçı ve sahte milletvekili aday adayı olan kişiler, takım elbisenin üzerine kırmızı kravat takıp, ayağında rugan ayakkabılarıyla sosyal medyada, kahve köşelerinde ve halkın çok olduğu meydanlarda bende varım diye boy göstermeye başladılar.

Parti il, ilçe başkan ve yöneticileri, memlekette eğitimli halk arasında sevilen, sayılan kişiler, sivil toplum örgütleri, dernek başkanları, büyük şehirlerde ve kendi memleketinde yaşayan maddi durumu iyi olup da siyasete atılmak isteyen iş insanları, bugünlerde siyaset sahnesinde kendilerine yer bulmak için kimi aşikâr, kimi de gizlilik içerisinde çalışmalarını yürütmektedirler.

Bursa’da Ağrılılar Derneği’nin açılışında ocak ayı sonunda İl Başkanlığından istifa edeceğini ve milletvekili aday adayı olacağını Yusufun Sesi mikrofonuna beyan eden AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu’dan başka bu saate kadar kimse adaylığını açıklamamıştır. 

Ağrı’da milletvekili aday adayı olacak en az 300’ün üzerinde insan şu an tetikte hazır beklemektedir.

Kimi memleket için daha nasıl güzel yatırımlar, iş alanları, ülke ve memleket ekonomisine bir katkı sunabilirim derdinde,

kimi ismim milletvekili adayı olsun da seçimden sonra parti ismini sırtına alıp kendisine ve ailesine bir rant ve güç ayağı oluşturmanın derdinde,

Kimi de milletvekili aday adayı olmak için çalışma yürütenlerle kurdukları çavuş ahbap ilişkilerinden kendisinin cebini daha fazla nasıl doldurabilirim derdinde,

Kimi de her seçimde boy gösterip ismim gündemde olsun derdinde,

Kimi memur, kimi amir, kimi müdür, milletvekili aday adayı olmak için partilere yatırdıkları milletvekili kayıt paraları ile yaptıkları sahte başvurularla 4 yıl kendi mevki makamlarını daha nasıl sağlamlaştırabilirim derdinde,

Evet; 14.05.2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri için Ağrı’da Cumhur İttifakı, Millet İttifakı ve daha belli olmayan diğer ittifak bloklarında çetin bir savaş başlamıştır.  
Haydi Hayırlı Olsun.

SIDDIK SÖYLER

NOT: MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI GELECEK YAZIMIZDA SİZ OKURLARIMIZLA PAYLACAĞIZ







  





 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum