YAPTIĞIMIZ PAYLAŞIM VE HABER YANKI UYANDIRDI SONSUZ TEŞEKKÜRLER İYİKİ VARSIN SAVCI SAYAN

SHOW TV de Didem Arslan Yılmaz, Sn. Savcı Sayan’ı arayarak bu olayın Ağrı ve Ağrı halkıyla alakasının olmadığını bir çok ili kapsayan bir çetenin faaliyeti olduğunu ve Ağrı halkını çok sevdiğini beyan etmiştir.

YAPTIĞIMIZ PAYLAŞIM VE HABER YANKI UYANDIRDI SONSUZ TEŞEKKÜRLER İYİKİ VARSIN SAVCI SAYAN
Editör: Söyler Haber
24 Ocak 2021 - 15:30 - Güncelleme: 24 Ocak 2021 - 16:39
YAPTIĞIMIZ PAYLAŞIM VE HABER YANKI UYANDIRDI
SONSUZ TEŞEKKÜRLER İYİKİ VARSIN SAVCI SAYAN

Show TV gündüz kuşağında yayımlanan Didem Arslan Yılmaz la Vazgeçme programında sahte gelinler adı altında sistematik olarak haftalardır Doğubayazıt’ı dolayısıyla Ağrı’yı karalayan, Ağrı halkıyla hiçbir alakası olmamasına rağmen, sanki Ağrı da parayla kızlarımızı evlendiriyormuşuz gibi algı yaratan, programı ben şahsım olarak sosyal medya hesabımda ve haber sitem Söyler Haber de kaleme almıştım.

Bu haberin içeriğinde ki olay başta Ağrı Belediye Başkanı Sayın Savcı Sayan ve birçok Ağrılı STK ve vatandaşımızı da derinden yaraladı ve rahatsız etmiştir.

AK Parti Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın girişimleriyle sosyal medya hesabında program hakkında şikayette bulunuldu ve akabinde programın sunucusu Didem Arslan Yılmaz, Sn. Savcı Sayan’ı arayarak bu olayın Ağrı ve Ağrı halkıyla alakasının olmadığını, bir çok ili kapsayan bir çetenin faaliyeti olduğunu ve Ağrı halkını çok sevdiğini, Ağrı halkının şerefi ve onurunu çiğneyecek bir davranış içinde olmadığını, Ağrı halkını çok sevdiğini bildirmiştir.

Habere ilgi duyan, paylaşan, yayılmasını sağlayan Ağrı içinde ve Ağrı dışında bizleri arayan tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Özellikle Ağrı Belediye Başkanı Sn. Savcı Sayan’a Ağrılılar adına duyarlılığından dolayı sonsuz teşekkürler ederiz.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum