YA SAHİP ÇIKIN YA DA RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN İSMİNİ KALDIRIN

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN ADINA YAKIŞMAYAN BİR MİLLET PARKI!

YA SAHİP ÇIKIN YA DA RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN İSMİNİ KALDIRIN
Editör: Söyler Haber
23 Ağustos 2020 - 14:37 - Güncelleme: 16 Eylül 2020 - 16:05

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN ADINA YAKIŞMAYAN BİR MİLLET PARKI!...

AK PARTİ DOĞUBAYAZIT BELEDİYE MECLİS ÜYESİ SIDDIK SÖYLER'İN TALEBİ.

YA PARKA SAHİP ÇIKIN YA DA T.C. CUMHURBAŞKANIMIZ VE AK PARTİ GENEL BAŞKANIMIZ SN. “RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN İSMİNİ KALDIRIN”

T.C. Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın, "her yere bir millet parkı yapılsın" talimatından sonra Doğubayazıt eski Kaymakamı ve Kayyum Belediye Başkanı Ulaş Akhan tarafından yapılan, Doğubayazıt İshakpaşa Sarayı yolu üzerinde inşa edilen ve o günkü para ile 5 Milyon TL’yi aşan, 50 bin metrekare alan üzerinde kurulan büyük bir proje ile rüyaları süsleyen, Recep Tayyip Erdoğan Millet Parkı bakımsızlık yüzünden yok olmaya yüz tuttu.  

Birçok il ve ilçelerde olmayan bir park Doğubayazıt ilçesinde yok olmaya yüz tuttu.

Doğubayazıt’da bulunan 50 bin metrekare alan üzerinde kurulan Recep Tayyip Erdoğan Millet Parkı 5 Milyonu aşan maliyetiyle, mülkiyeti Hazineye ait olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Parkının finansmanı ise Doğubayazıt Belediye Bütçesinden karşılanmıştır.

Doğubayazıt ilçemizde Recep Tayyip Erdoğan Millet Parkı, bölgenin en büyük parkı olma özelliğinin yanı sıra turizm açısından da bölgenin turizm potansiyelini arttırmak için yapılacaktı.

Yıldır yeşile hasret kalan halkımız, bu devasa parkta gönüllerince spor yapacak, eğlenecek, nefes alacak parkımız, ilçenin tarihi ve kültürel noktalarına yakınlığıyla da var olan turizm potansiyelini daha da yukarılara taşıyacaktı.”

Ulaş Akhan döneminde yapılan proje bünyesinde yer alacak olan kafe, restoran, yöresel çarşılar, yamaç evleri, konaklar, çocuk oyun parkları, engelli ve yaşlı ulaşım alanları, otopark, şelale, seyir terasları kamelyalar, piknik alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile bölgenin en büyük park ve mesire alanı projesi olacaktı.

Bugün ise 2 yüzeli civarında kişinin gidip oturabileceği Recep Tayyip Erdoğan Millet Parkında bulunan kamelya, mangal ve ocak yeri, dağ şelalesi, çocuk parkı, camii, kafeterya, yürüyüş yolu, bay ve bayan WC, çeşmeleri, yeşillik ve ağaçları bakımsızlık ve sahipsizlik yüzünden heba oluyor.

Sahipsiz Recep Tayyip Erdoğan Millet Parkı!...

Bir Millet parkı düşünün “birçok şeyi var ama hiç bir şeyi yok” çeşmelerinden suları akmayan, bir damla su için tekrar ilçeye geri dönen, bay bayan WC’si kapalı olan, İlk çağlardaki gibi WC ihtiyacı olan çocuklar ve aileler etraftaki dağlara kaçarak ihtiyaçlarını gideren, dağ şelalesi kurumuş suyu akmayan, şelalenin havuzu 3 metre derinlikte ve içi pis su ile dolu olup etraftaki çocuklar için ölüm saçan, vakit namazı kılmak için bitmemiş bir camiisi olan, oturulacak ve bir çay içecek için bitmemiş bir kafeteryası olan, yerli ve yabancı turizmin uğrak yeri dünya mimarisi İshakpaşa Sarayı yolu üzerinde bulunan bir Recep Tayyip Erdoğan Millet Parkı düşünün.

Ya Sahip Çıkın Ya da Recep Tayyip Erdoğan’ın İsmini Kaldırın

Evet: AK Parti Doğubayazıt Belediyesi meclis üyesi Sıddık Söyler olarak talebimizdir “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kendi projesi olan Millet Parkı” Doğubayazıt ilçemizde o dönem görev yapan Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ulaş Akhan tarafından 50 bin metrekare alan üzerinde kurulan, 5 Milyonu aşan bir para ile Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ismi verilerek bir Millet Parkı yapılmıştır. Bu parkı yapandan Doğubayazıt halkı olarak diyoruz ki Allah razı olsun. Vatandaşlarımız aileleriyle beraber Korona Virüs’den uzak, sosyal mesafe, piknik, temiz hava ve nefes almak için evlerinden dışarı çıktığı zaman gidebilecekleri bir yer, fakir fukara için bulunmaz bir nimet olan ve hiçbir ücret alınmadan parasız devletimizin yeri olan Doğubayazıt’daki Recep Tayyip Erdoğan Millet Parkını gelin görün ki pislikten, susuzluktan, bakımsızlıktan ne parka gidilebiliyor nede parkta oturulabiliyor. Her ne kadar güvenlik güçlerimiz tarafından her akşamları devriyeler atılsa da geceleyin tinerci uyuşturucu tacirlerin ve içenlerin mekanı, daha da dilimiz varmıyor utanıyoruz aşk yuvası başka kötü işler yapanların uğrak yeri haline gelmiştir. Daha önce ne Kaymakamlık nede Belediye bu parka sahip çıkmadı. Doğubayazıt Belediyesinde neden bu parka sahip çıkmıyorsunuz diye soru sorduğumuzda Belediye Başkanı diyor Recep Tayyip Erdoğan Millet Parkı bizim değildir. Doğubayazıt ilçemize yeni atanan genç dinamik ve çalışkan olan kaymakam Mehmet Kemal Akpınar’ın bundan haberi olmayabilir ve bu park Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisindedir ve Türkiye Cumhuriyetinin mülküdür. Doğubayazıt Kaymakamlığı ve Belediyesi“ ya parka sahip çıkın ya da parktaki T.C. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ismi kaldırın”.  

Değerli yetkili ve etkili kişilere sesleniyoruz; bu kadar para ve emek harcanarak yapılan bir parka neden kimse sahip çıkmıyor, neden birkaç personel görevlendirilmiyor, neden çeşmelerde sular akmıyor, neden WC’leri kapalı, neden camii ve kafeterya faaliyete geçirilmiyor, neden yeşillik ve ağaçlar kurutulmuşa yüz tutuluyor, neden, neden, neden!...

SIDDIK SÖYLER

AK PARTİ DOĞUBAYAZIT BELEDİYE MECLİS ÜYESİ

İLK AÇILIŞ RESİMLERİ İLK AÇILIŞ RESİMLERİ SÖYLER HABER TARAFINDAN DÜN İTİBARİYLE ÇEKİLEN FOTOĞRAFLAR YAPILMAYAN CAMİİ AKMAYAN ŞELALE ÇOCUKLAR İÇİN TEHLİKE ARZ EDEN ŞELALE HAVUZU PİS SU İLE DOLU 3 METRE DERİNLİKTEKİ ŞELALE HAVUZU PARK ALANI SULAR AKMADIĞI İÇİN SU TAŞIYAN VATANDAŞ KAPALI WC'LER TIKANAN FOSSEPTİK ÇUKURU

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum