​​​​​​VAROL, TUTAK'TA HAYATLARINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIN CENAZE NAMAZLARINA KATILDI

​​​​​​VAROL, TUTAK'TA HAYATLARINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIN CENAZE NAMAZLARINA KATILDI
Editör: Söyler Haber
09 Kasım 2022 - 20:55


AĞRI VALİSİ DR. OSMAN VAROL VE HEYETİ TUTAK İLÇESİNDE MEYDANA GELEN KAZADA HAYATLARINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIN TAZİYE VE CENAZE NAMAZLARINA KATILDILAR

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ağrı İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüsamettin Erol, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Tutak ilçesinde meydana gelen elim kazada hayatlarını kaybeden vatandaşların taziye ve cenaze namazlarına katıldılar.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve Ağrı İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüsamettin Erol ile beraber, Tutak ilçesinde meydana gelen üzücü kazada hayatını kaybeden, Tutak ilçesinde merhum Abdulvahap Gülkırmızı ailesine ve Patnos ilçesinde merhum Ebrar Tatlı, Emrah Solmaz ve Eşref Tutak'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.


Ağrı Valisi Dr. Osman Varol ve heyeti elim kazada hayatlarını kaybeden vatandaşların taziye ve cenaze namazlarına katılarak ailelerin acılarına ortak olarak başsağlığı dileklerini iletti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum