VALİ VAROL, TEKİSTİLKENT'TE

VALİ VAROL, TEKİSTİLKENT'TE
Editör: Söyler Haber
06 Mayıs 2022 - 16:40


VALİ VAROL, TEKİSTİLKENT’TE

GESE Tekstil’de, dikimhanede incelemelerde bulunan Vali Dr. Osman Varol, işletme sahiplerinden üretim aşaması ve ürünler hakkında bilgi aldı.

GESE Tekstil’de alın teri ve emeğiyle ekonomiye katkı sağlayan, özveri ile çalışan ve üreten vatandaşlarla bir araya gelen Vali Varol, emeğini ilmek ilmek işleyen emek kahramanlarına kolaylıklar diledi.

Günden güne başarısını arttıran Tekstilkent projesinin Ağrı'da önemli bir iş gücü piyasası oluşturduğunu ve ekonomimize büyük katkı sağladığını belirten Vali Varol, tekstil ve hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren firmalarda istihdam edilecek vatandaşın önce uygulamalı eğitim aldığını, bu uygulama ile sektör standartlarının gelişimine katkıda bulunulduğunu ve üretimde kalitenin arttırıldığını vurguladı.

İncelemelerinin ardından yetkililerle çalışma toplantısı gerçekleştiren Vali Varol, sahip olduğu genç nüfusu ile önemli bir potansiyeli bulunan Ağrı'da, gençlere eğitim ve iş imkanı sağlamak amacıyla ilçelere Tekstilkentlerin kazandırılması noktasında çalışmaların sürdüğünü ve bu tür yatırımları çok önemsediklerini ifade ederek üretimde kadın istihdamını önceleyen yetkililere başarılar diledi




 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum