VALİ VAROL KIZ ÖĞRENCİLER İLE AĞRI'YI KONUŞTU

VALİ VAROL KIZ ÖĞRENCİLER İLE AĞRI'YI KONUŞTU
Editör: Söyler Haber
21 Aralık 2021 - 21:21



VALİ VAROL KIZ ÖĞRENCİLER İLE AĞRI’YI KONUŞTU

Vali Varol, Abdurrahim Avrasi KYK Kız Öğrenci Yurdunda Gençlerle Bir Araya Geldi

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Buluşmaları kapsamında Abdurrahim Avrasi KYK Kız Öğrenci Yurdunda kız öğrencileri ile bir araya geldi.

Kız öğrenciler ile buluşan Vali Dr. Osman Varol, sohbet havasında geçen söyleşide sorularını yanıtladığı gençlerle hayallerini, projelerini ve Ağrı'yı konuştu.

Yurtlarda barınan öğrencilere dersleri dışında kalan serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri olanağı tanıyan,  bedensel, zihinsel ve kültürel yönden gelişmelerini sağlamak amacıyla öğrencilere yönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenleyen, psiko-sosyal servislerinde koruyucu ruh sağlığı hizmeti veren yurtta gençler ile bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Vali Varol, gençlerimizin gözündeki ışığın ve yüzlerindeki gülümsemenin motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti.

Gençlerle bir süre sohbet eden Vali Varol, yürütülen projelerle eğitimden spora, sanattan teknolojiye her alanda desteklenen gençlerin attığı her adımında yanlarında olduklarını ve her zaman da olacaklarını vurguladı.

Söyleşinin ardından gençlerle yemekhanede yemek yiyen Vali Varol, talep ve önerilerini dinlediği gençlerin ihtiyaçlarının tespit edilmesini çok önemsediklerini ifade etti.

Ziyaretleri sırasında Vali Dr. Osman Varol, Abdurrahim Avrasi KYK Kız Öğrenci Yurdunda kurulan ve öğrencilere yönelik sosyal, sanatsal ve sportif faaliyetler düzenleyen; gönüllülük, çevre bilinci, sosyal sorumluluk projeleri, tarihi ve kültürel gezilerin de yer aldığı çok geniş bir yelpazede hizmet sunan Genç Ofiste incelemelerde bulundu.


Öğrenciler tarafından sevgi ile karşılanan ve ağırlanan Vali Varol, çekilen hatıra fotoğrafının ardından gençlere başarılar dileyerek yurttan ayrıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum