Vali Varol, Bayram Ziyaretlerinde Bulundu

Vali Varol, Bayram Ziyaretlerinde Bulundu
Editör: Söyler Haber
02 Mayıs 2022 - 19:15 - Güncelleme: 02 Mayıs 2022 - 19:32



Vali Varol, Bayram Ziyaretlerinde Bulundu

Ramazan Bayramı dolayısıyla Ağrı Valiliği himayesinde düzenlene bayramlaşma programına katılan Vali Dr. Osman Varol, bayramın ilk gününde görevi başında olan personelleri, koruma altındaki çocukları ve şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Vali Varol, Bayramlaşma Programına Katıldı

Vali Dr. Osman Varol, Burçin Uysal Öğretmenevinde, Valilik himayelerinde düzenlenen bayramlaşma programına katılarak kurum müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Katılımcılarla tek tek bayramlaşan Vali Varol: “Koronavirüs ’ün etkisini kaybettiği, bayram coşkusunun doyasıya yaşandığı bugün; manevi huzur içerisinde idrak ettiğimiz rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ı geride bırakarak bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor; bayramınızı canı gönülden kutluyorum.” dedi.

Bayramlaşma Programında Vali Varol, 12. Mekanize Piyade Tugay Komutan V. Albay Serhat Kasalak, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Vali Yardımcısı/Hamur Kaymakam V. Kerem Türker, Vali Yardımcısı İbrahim Şenkon, İl Jandarma Komutan V. Albay Metin Günal, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen eşlik etti.

Vali Varol, Sevgi Evleri Sitesini Ziyaret Etti

Vali Dr. Osman Varol, Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerine Çocuk Evleri Sitesinden başladı.

Devletin himayesinde huzurlu bir yaşam sürdüren çocuklarla bir araya gelen Vali Varol, yakından ilgilenerek bir süre sohbet ettiği çocuklarla bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Çocukların bayram coşkusuna ortak olan Vali Varol, çeşitli hediyeler verdiği çocuklarla oyunlar oynadı. Çocukların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Vali Varol, kurum personeline kolaylıklar dileyerek ziyaretlerini noktaladı.


Vali Varol, Bir Dizi Ziyarette Bulunarak Mesai Mefhumu Gözetmeksizin Çalışan Personelin Bayramını Kutladı

Vali Dr. Osman Varol, bir dizi ziyarette bulunarak mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan personelin bayramını kutladı.
 
Ziyaretlerine 12. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığından başlayan Vali Varol; şanlı tarihimizin ayrılmaz parçası, kutlu zaferlerimizin mimarı ve görevinin başında milletimizin emrinde olan Türk Kara Kuvvetlerimizin kıymetli mensuplarının, ana ocağından uzakta Peygamber ocağında bayramını geçiren Mehmetçiğimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Polis Uygulama Noktasında ziyaretlerini sürdüren Vali Varol; vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamayı, Devletin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen kahraman polislerle bir araya geldi. Vali Varol; köklü bir geçmişe sahip olan Türk Polis Teşkilatının, dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla üstlendiği her görevi yerine getiren mensuplarının Ramazan Bayramı’nı kutladı.
 

Polis Uygulama Noktasının ardından Vali Dr. Osman Varol; zor zamanlarımızda elimizden tutan, en temel insan hakkı olan yaşama hakkının korunması noktasında fedakarca görev yürüten sağlık çalışanları Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret ederek sağlık personelin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Hastanede tedavi gören vatandaşları da odalarında ziyaret eden Vali Varol, bir süre sohbet ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldığı vatandaşlara acil şifalar diledi.

Daha sonra, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde görevi başında çalışmalarını sürdüren Ağrı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini ziyaret eden Vali Varol, görevli personelin bayramını kutladı.

Ardından, Hamur İlçe Jandarma Uygulama Noktasına ziyarette bulunan Vali Varol; asayişten teröre, toplumsal olaylardan trafiğe, kaçakçılık suçlarından organize suç çeteleriyle mücadeleye kadar, geniş bir yelpazede başarıyla görev yapan, görevlerinin ifasında gösterdikleri fedakarlık ve feragat örneğiyle yüce milletimizin sevgisine ve güvenine mazhar olmuş olan jandarmamızın Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Vali Varol’dan Şehidimizin Ailesine Ziyaret

Vali Dr. Osman Varol; Bursa’da cezaevinde görevli infaz ve koruma memurlarını taşıyan servise yapılan saldırıda şehit düşen İnfaz ve Koruma Memuru Cengiz Yiğit’in bizlere emaneti olan kıymetli ailesini, vatan toprağına emanet ettikleri evlatlarından uzak geçirdikleri ilk bayramlarında yalnız bırakmadı.

Hamur’da ziyaret ettiği aile ile bir süre sohbet ederek Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Vali Varol, aziz vatanımızın birliği ve bütünlüğü için canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmetle yad etti.
 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum