VALİ DR. OSMAN VAROL, ELEŞKİRT'DE

VALİ DR. OSMAN VAROL, ELEŞKİRT'DE
Editör: Söyler Haber
24 Eylül 2022 - 11:39 - Güncelleme: 24 Eylül 2022 - 12:04



VALİ DR. OSMAN VAROL, ELEŞKİRT’DE


Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Eleşkirt ilçesine gitti.

Vali Varol’u Eleşkirt Kaymakamı Murat Güneş, Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut ve kamu kurum müdürleri tarafından karşılandı.

EKMEK FIRININI ZİYARET ETTİ
Vali Varol, 81 ilde başlatılan “meslek liselerine ekmek fabrikası kurulumu projesi” kapsamında ağrı uygulama noktası olan Eleşkirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kurulan ekmek fırınını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

OKUL YEMEKHANESİNE ZİYARET
Varol; Eleşkirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde bulunan, taşımalı okullara da gönderilmek üzere 1500-2000 kişilik yemek hizmeti veren yemekhaneyi ve bünyesindeki atölye, kütüphane ve derslikleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ardından öğrencilerle gelecek planları hakkında sohbet eden Vali Varol, öğrencilere önemli tavsiyeler verdi.

ÖĞRETMENLER İLE SOHBET
Vali Dr. Osman Varol; öğretmenler ile öğretmenler odasında bir araya gelerek sohbet etti. Varol, öğretmenlerimizin doğrudan insanlara dokunabilen ve toplumun her alanında rol alacak bireyler yetiştiren çok önemli bir mesleğe sahip olduğunu belirtti.
ELEŞKİRT İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİNE ZİYARET
Valimiz Dr. Osman Varol, yeni hizmete başlayan Eleşkirt İlçe Emniyet Amirliği hizmet binasına incelemeler yapmak üzere ziyarette bulundu. Eleşkirt İlçe Emniyet Amiri Tanju Öztürk’ü makamında ziyaret ederek şeref defterini imzaladı.

VATANDAŞLAR İLE SOHBET
Cuma namazını vatandaşlarla birlikte Eleşkirt İbrahim Halil Kaya camii’nde eda etti. Cuma namazının akabinde vatandaşlarla sohbet eden Vali Varol, çocuklarla yakından ilgilendi.

VALİ VAROL ÇİFTEPINAR KÖYÜNDE
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Eleşkirt Çiftepınar köyü sakinleriyle bir araya geldi.
Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Varol, köy sakinlerinin talep ve istekleriyle yakından ilgilendi. Vali Dr. Osman Varol, Çiftepınar köyü doğal kaynak su kuyusunda incelemelerde bulundu.
Köy sakinlerinin taleplerini dinleyen Vali Varol, vatandaşların talep ve ihtiyacı üzerine yetkililere çeşme yapılması talimatını verdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum