VALİ DR. OSMAN VAROL, AĞRI HALKI İLE BÜTÜNLEŞİYOR

VALİ DR. OSMAN VAROL, AĞRI HALKI İLE BÜTÜNLEŞİYOR
Editör: Söyler Haber
17 Kasım 2021 - 20:27 - Güncelleme: 17 Kasım 2021 - 20:49
 
VALİ DR. OSMAN VAROL AĞRI HALKI İLE BÜTÜNLEŞİYOR


 
Ağrı eski Valisi Süleyman Elban'dan devir aldığı bayrağı, Vali Dr. Osman Varol Ağrı iline ilk geldiği gün heyacanı ile çalışmalarına ara vermeden devam ediyo
r.

Vali Dr. Osman Varol, İl Genel Meclisi 2021 Yılı Kasım Ayı Toplantısı'na katıldı.
Vali Varol, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci ve birim müdürleri tarafından karşılandı.

 2021 hayata geçirilen projelerin değerlendirilmesi ve 2022 yılında yapılması planlanan çalışmaların ele alınması amacıyla bir araya gelinen toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Dr. Osman Varol: ‘Bu oturumda belirli konuları istişare edecek, sizlerin öneri ve tavsiyelerini dinleyip görüş alışverişinde bulunarak 2022 yılında nasıl bir yol izleyeceğimizi belirleyeceğiz.’ dedi.
İl Özel İdaresinin finansal gücüne vurgu yaparak 2021 yılı için planlanan çalışmaların birçoğunun hayata geçirildiğini ifade eden Vali Varol, 2022 yılı için oluşturulacak bütçenin ilimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olması temennisinde bulundu.
 Ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, Meclis Başkanı Kenan Alkan ve İl Genel Meclis Üyeleri, ziyaretlerinden dolayı Vali Dr. Osman Varol’a teşekkür ettiler.

Vali Dr. Osman Varol’un başkanlığında,
Gürbulak-Dilucu Sınır Kapıları arası karayolu ve
Horasan İlçesi-Gürbulak Sınır Kapısı arası demiryolu fizibilite çalışmaları raporu sunumu ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Vatandaşlara Hizmet Aşkıyla
Durmadan, Yorulmadan Çalışmaya Devam..
İl Özel İdaremize bağlı ekiplerce
Bozkurt Köyü-Doğubayazıt’ta
BSK asfalt yol yapım çalışması tüm hızıyla sürüyor.


Doğubayazıt'ın muhtelif köylerinde toplamda 18.7 km sıcak asfalt yapım işi tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.

Vali Dr. Osman Varol’un başkanlığında düzenlenen toplantıda,
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilimizin merkezi ve ilçelerinde yürütülen faaliyetler değerlendirilerek hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Vali Dr. Osman Varol, İl Özel İdaresi yetkilileri ile bir araya gelerek
Vatandaşlarımızın yaşam kalitesi ve refah düzeyini yükseltmek,
Sosyal ve ekonomik anlamda ilimizin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla Valilik himayelerinde yürütülen projeleri değerlendirdi.

Vali Dr. Osman Varol, Meşe ailesini evlerinde ziyaret etti.
Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelen Vali Dr. Osman Varol, hane ziyaretleri kapsamında, Murat mahallesinde ikamet eden Meşe ailesinin evlerine konuk olarak ailenin talep ve isteklerini dinledi.

Çocuklarla yakinen ilgilenerek gelecek hedefleri hakkında bir süre sohbet eden Vali Varol, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Devletin tüm imkanları ile her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu belirten Vali Varol, kendilerine evlerini açan aileye teşekkür etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum