TÜRK KIZILAY DOĞUBAYAZIT ŞUBESİ FARKINDALIK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

TÜRK KIZILAY DOĞUBAYAZIT ŞUBESİ FARKINDALIK YARATMAYA DEVAM EDİYOR
Editör: Söyler Haber
22 Aralık 2023 - 18:21 - Güncelleme: 22 Aralık 2023 - 18:39


TÜRK KIZILAY DOĞUBAYAZIT ŞUBESİ FARKINDALIK YARATMAYA DEVAM EDİYOR 
 
Türk Kızılay Doğubayazıt Şubesi yaptığı yardımlar gün geçtikçe artarak devam etmektedir.
 
Kızılay Doğubayazıt Şubesi ilçe merkez ve 86 köyünde gece gündüz, yaz kış demeden kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor.
 
Kızılay Doğubayazıt şubesi kendi aş evinde dul yetim, yaşlı ve kimsesiz ailelere günde 5 bin tas sıcak yemek vermektedir. 
 
Bu günlerde "Temiz Saçlar, Mutlu Çocuklar’’ projesi kapsamında okul ve köylerde bulunan kimsesiz ve aile durumu olmayan çocukları traş ederek sosyal sorumluluk görevlerini yerine getirmekte.
 
Türk Kızılay Doğubayazıt Şube Başkanı Kemal ŞAHİN  Söyler Haber’e yaptığı açıklamada; Düzenli olarak aşevinde yaşlı ve yetim ailelere yönelik yaptığımız sıcak yemek ve gençlere yönelik oluşturduğumuz, gençlerin istifadesine sunduğumuz gönüllü merkeziyle birlikte son dönemlerde ilçe merkezine uzak köylerde yaşayan çocuklarımıza yönelik gönüllülerimizle ziyaretler gerçekleştirip, etkinlikler yapıyoruz. Bu etkinliklere kısaca değinmiş olursak şunları ifade edebilirim; 
Daha önceki zamanlarda yaptığımız ‘’Temiz Saçlar, Mutlu Çocuklar’’ projesi kapsamında yine köylerde yaşayan çocuklarımız ziyarete tekrar başladık. Bununla çocuklarımızın saç tıraşları yapıp, saç bakımı ve hijyeni hakkında bilgilendirme yapmaktayız. Ayrıca aynı çocuklarımıza yaş pastalar ve mevsimine göre kıyafetler hediye etmekteyiz. Amacımız farkındalık oluşturup, çocuklarımızın hem mutlu olmalarını sağlamak hemde topluma faydalı bireyler yetiştirmektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum