TENDÜREK DAĞIN ETEĞİNDEN TÜRK BAYRAKLARIYLA SELAMLAMA.

TENDÜREK DAĞIN ETEĞİNDE BULUNAN ÇETENLİ KÖYÜNDE, VELİ VE ÖĞRENCİLER AĞRI VALİSİ DR. OSMAN VAROL VE HEYETİNİ KÖYLERİNDE TÜRK BAYRAKLARIYLA SELAMLADILAR.

TENDÜREK DAĞIN ETEĞİNDEN TÜRK BAYRAKLARIYLA SELAMLAMA.
Editör: Söyler Haber
22 Eylül 2020 - 11:06 - Güncelleme: 22 Eylül 2020 - 11:14
TENDÜREK DAĞIN ETEĞİNDE BULUNAN ÇETENLİ KÖYÜNDE, VELİ VE ÖĞRENCİLER AĞRI VALİSİ DR. OSMAN VAROL VE HEYETİNİ TÜRK BAYRAKLARIYLA SELAMLADILAR.

Yüz Yüze eğitim-öğretiminin ilk günüde Doğubayazıt ilçesi Çetenli köyünde İlk ve Ortaokul öğrencileri Ağrı Valisi Dr. Osman Varol'u ve köye gelen heyeti köylerinde Türk bayraklarıyla karşıladılar.


Çetenli köyünde oturan vatandaşlar at üzerinde, ellerinde Türk bayrağı ile yaptıkları gösterileriyle gelen heyeti selamladılar.

Eğitim-öğretimin yüz yüze başlaması dolayısıyla Doğubayazıt Çetenli İlk ve Ortaokulu'nda gerçekleşen 2020-2021 eğitim - öğretim yılı açılışına; Ağrı Valisi Dr. Varol, Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal  Akpınar, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Kösen, AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar, AK Parti Ağrı İl Encümeni Mehmet Ertoğrul, Doğubayazıt İlçe Müftüsü Adem Özdemir, Doğubayazıt Kızılay Şube Başkanı Kemal Şahin katılım sağladılar.

Öğrenciler, veliler gelen heyeti Türk bayrağı ile karşılayarak Vali Varol’a çiçek takdim ettiler.
Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlarken öğrencilerin Çetenli okul marşlarını okumasıyla program devam etti. 


Çetenli köyünde oturan vatandaşlar at üzerinde ellerinde Türk bayraklarıyla yaptıkları gösterileriyle Vali Dr. Varol'u ve gelen heyeti selamladılar.
Vali Dr. Osman Varol'un, yeni eğitim-öğretim yılının ilk ders zilini temsili olarak çalması ile dersler başladı ve öğrencilerle birlikte sınıflarına geçerek, yeni eğitim - öğretim yıllarını kutladı.


Vali Dr. Varol, öğrenciler ile sohbet edip, çeşitli hediyeler verdi. Çetenli İlk ve Ortaokulu'nda incelemelerde bulunan Vali Varol, Şehit Said Uslu anısına kurulan kütüphaneyi ziyaret etti.
Öğretmenler köye gelen heyete bugüne kadar okulda gerçekleştirdikleri faaliyetlere ilişkin sunum yaptılar. Öğretmenlerle bir araya gelen Varol, öğretmenlik mesleğinin önemine değindi. 


Tören sonrası, Çetenli köyü muhtarı ve köy halkıyla sohbet ederek köyün talep ve sorunlarını dinleyen Vali Dr. Varol, gerekli incelemelerin yapılması ve sorunlara çözüm bulunması konusunda çalışma yapılması talimatını verdi.
SÖYLER HABER
 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum