​​​​​​​TAŞLIÇAY BELEDİYE BAŞKANI TAŞDEMİR'DEN YSP AĞRI MİLLETVEKİLİ BOZDAĞ'A HODRİ MEYDAN

AK Parti Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, Birgün Gazetesi tarafından şahsına ait çıkan haberleri, YSP Ağrı Milletvekili Heval Bozdağ’ın meclise taşıyarak İçişleri Bakanlığına soru önergesi sunması üzerine, sosyal medya hesabı üzerinde bir açıklama yaparak meydan okudu.

​​​​​​​TAŞLIÇAY BELEDİYE BAŞKANI TAŞDEMİR'DEN YSP AĞRI MİLLETVEKİLİ BOZDAĞ'A HODRİ MEYDAN
Editör: Söyler Haber
19 Temmuz 2023 - 13:43 - Güncelleme: 19 Temmuz 2023 - 13:53


TAŞLIÇAY BELEDİYE BAŞKANI TAŞDEMİR’DEN YSP AĞRI MİLLETVEKİLİ BOZDAĞ’A HODRİ MEYDAN

Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, Sosyal medya hesabı üzerinden YSP Ağrı Milletvekili Heval Bozdağ’a meydan okudu.

AK Parti Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, Birgün Gazetesi tarafından şahsına ait çıkan haberleri, YSP Ağrı Milletvekili Heval Bozdağ’ın meclise taşıyarak İçişleri Bakanlığına soru önergesi sunması üzerine, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak meydan okudu.

İsmet Taşdemir’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama;

Kıymetli Hemşehrilerim, Bir Gün gazetenin Şahsım ve Partim hakkında yaptığı yalan haber tarafınızca da malumdur. Yalan ve iftiraya dayalı haberi yalanlamamıza rağmen, ne yazıkkı YSP Milletvekili Heval BOZDAĞ bu yalan haberi Türkiye Büyük Millet Meclisine taşımış ve şahsi Twitter hesabından paylaşmıştır.

Ne yazıkki halkın seçtiği vekil halkını düşünerek hareket etmemiş ve iftiraya dayalı yalan bir haberle itibar suikastine girişmiştir.

Halkın verdiği oyları bu kadar basit görmesi beni ziyadesiyle üzmüştür. Yıllarca Kürt halkın oylarını alarak Ankara’da, Avrupa’da sefa sürenler, bir gün olsun Ağrı halkının ve özelde Taşlıçay ilçemizin sorunlarıyla asla ilgilenmemişlerdir. Halkın vekilinden beklediği derdiyle dertlenmek iken, Milletvekili Heval BOZDAĞ açıklamasında "ismini vermek istemeyen yurttaşlar" diyerek ilçe halkımızı da yalan ve iftiralarına ortak etmeye çalışmıştır.

İlçe halkımız tarafından da bilindiği üzere seçildiğim günden itibaren çalınmadık kapı, girilmedik sokak bırakmadan tarafımıza oy versin vermesin tüm halkımıza hizmetlerimiz kesintisiz devam etmiştir. Belediye başkanlığı makam odamın kapısı tüm halkımıza açıktır. Halkımızın oylarıyla YSP'den 3 kişiyi vekil olarak Ankara'ya göndermiştir. YSP'den vekil olarak seçilen kişiler bir defa olsun halkın dertleriyle dertlenmemiş, ilimizin ya da Taşlıçay ilçemizin sıkıntılarıyla ilgilenmemiş, milletin meclisinde bir defa olsun dile getirmemişlerdir.

Mesele şahsıma ilişkin bir yalan haberin yayılması olduğunda ise bir dakika olsun geç kalınmamış ve daha önce yalanladığımız haber meclis gündemine taşınmıştır. Belediyemiz ve belediye başkanlığı makamının kapıları tüm halkımızın olduğu gibi YSP Milletvekili Heval BOZDAĞ'a da sonuna kadar açıktır. Herhangi bir şekilde tarafımıza ulaşıp bilgi/belge dahi talep etmeden iftiraya dayalı haberi yayarak kirli siyasetine tarafımı ve Taşlıçay halkımızı alet etmeye çalışmıştır.

Daha önce belirttiğim gibi, yalan ve iftiraya dayalı haberde adı geçen ve aşağıda işe giriş tarihlerini paylaştığım kişilerin hiçbiri belediye başkanlığım döneminde işe alınmamıştır. Benden önce belediye başkanlığı yapmış olan kişiler akrabam olsa dahi yaptıkları işlemlerin tarafımı bağlamadığı ve benim kusurum olarak lanse edilemeyeceği son derece açıktır. Haberde adı geçen veya tespit edeceğiniz birinci derece herhangi bir akrabam belediye başkanlığım döneminde alınmış ise ben İSTİFA ETMEYE HAZIRIM.
Şerefli milletvekilliği makamını kirli siyasetine alet eden Heval BOZDAĞ, tarafıma yönelttiğin yalan ve iftiraya dayalı iddiaların gerçek çıkmazsa sen istifa etmeye hazır mısın? HODRİ MEYDAN.

Tarafıma iftira atan YSP Milletvekili Heval BOZDAĞ'ı tarafımdan özür dilemeye ve paylaştığı iftiraları sosyal medya hesaplarından kaldırmaya davet ediyor ve tarafına 24 saat süre veriyorum. Aksi halde şahsına yönelik suç duyurusu ve manevi tazminat davası açacağımı kamuoyuna saygıyla duyuruyorum.

TARAFIMCA İŞE ALINDIĞI İDDİA EDİLEN KİŞİLER VE İŞE GİRİŞ TARİHLERİ
METİN TAŞDEMİR : İşe giriş tarihi: 02.04.2018
YAKUP KALAYCI : İşe giriş tarihi; 19.01.2018
MÜSLÜM KAYA : İşe giriş tarihi; 02.04.2018
ABDURREZZAK TAŞDEMİR: İşe giriş tarihi; 28.01.2015
İHSAN KALAYCI : İşe giriş tarihi; 16.04.2012
ŞAKİR KALAYCI : İşe giriş tarihi; 20.01.2015
ABDULLAH TAŞTAN : İşe giriş tarihi; 14.09.2011
FARUK TAŞDEMİR : İşe giriş tarihi: 24.01.2017
VAHYETTİN TAŞDEMİR : İşe giriş tarihi; 24.01.2017
YAHYA TAŞDEMİR : İşe giriş tarihi; 28.01.2015
FURKAN KALAYCI : İşe giriş tarihi; 08.03.2019
MUHAMMET KAYA : İşe giriş tarihi; 02.02.2018
FIRAT KAYA : İşe giriş tarihi; 12.09.2018
NİMET KAYA : İşe giriş tarihi; 20.10.2018
METİN TAŞDEMİR : İşe giriş tarihi; 02.04.2018
Göreve başlama tarihim 31.03.2019
İSMET TAŞDEMİR
Taşlıçay Belediye Başkanı

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum