TAPUDA DEVİR TESLİM TÖRENİ

TAPUDA DEVİR TESLİM TÖRENİ Doğubayazıt’ta, İlçe Tapu ve Kadastro Müdürlüğü İnegöl C addesi'nde 6 yıldır bir binanın alt katında kiralanan iş yerinde hizmet vermekteydi

TAPUDA DEVİR TESLİM TÖRENİ
Editör: Söyler Haber
11 Mart 2019 - 16:52
TAPUDA DEVİR TESLİM TÖRENİ

Doğubayazıt’ta, İlçe Tapu ve Kadastro Müdürlüğü İnegöl C addesi'nde 6 yıldır bir binanın alt katında kiralanan iş yerinde hizmet vermekteydi. İlçe Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nün, ilçe merkezinde daha modern bir alana taşınması için Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ve Doğubayazıt Belediyesi arasında devir teslim töreni yapıldı.

Doğubayazıt Belediyesi ile İlçe Tapu ve Kadastro Müdürlüğü arasında yapılan devir teslim anlaşması, (eski Tapu ve Kadastro Müdürlüğünün yeri olan boş arazi) Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'ne tahsisli kullanılmayan mevcut arazinin belediyeye devredildi.  Buna karşılık da belediyenin %33 hissesi bulunan Doğubayazıt AVM'deki 16 Homa ofisin tapu tarafından yeni hizmet yeri olarak kullanılmasını kapsıyor. Doğubayazıt İlçe Tapu Müdürü Gülsen Sağlam” Haziran veya Temmuz ayında yeni hizmet yerine geçilmesiyle birlikte ilçe halkına daha modern ve hızlı hizmet sunacaklarını söyledi. Yeni hizmet alanının AVM'nin üst katında 16 home office'den oluştuğunu ve 2 bin 60 metrekare kullanım alanı olduğunu dile getiren Sağlam, personelin aynı zamanda ofisleri misafirhane olarak kullanabileceğine dile getirdi”.

Devir teslim töreninin ardından Doğubayazıt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zafer Engin ve emeği geçenlere plaket takdim edildi.

Programa, Doğubayazıt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zafer Engin, Tapu Kadastro Erzurum 8. Bölge Müdürü Hakkı Yetişir, Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu, Tapu Kadastro Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Okumuş, Tapu Kadastro Şube Müdürü Atalay Solak, Doğubayazıt İlçe Tapu Müdürü Gülsen Sağlam, Doğubayazıt Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Mustafa Şahin ve çalışanlar katıldı.

SÖYLER HABER

 



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum