STK VE BASIN KOMİSYONUNDA DOĞUBAYAZIT'IN SORUNLARI MASAYA YATIRILIDI

STK ve Basın Komisyonu, AK Parti Doğubayazıt İlçe Teşkilatı olarak STK ve Basın Mensuplarını makamlarında ziyaret ettiler.

STK VE BASIN KOMİSYONUNDA DOĞUBAYAZIT'IN SORUNLARI MASAYA YATIRILIDI
Editör: Söyler Haber
12 Mart 2021 - 12:33 - Güncelleme: 12 Mart 2021 - 12:51



STK VE BASIN KOMİSYONU, AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI, YETKİLLİLER İLE YAPTIKLARI GÖRÜŞMELERDE "DOĞUBAYAZIT’IN SORUNLARINI" KONUŞTULAR
 
Ak Parti Doğubayazıt İlçe Başkanlığı tarafından oluşturulan 10 komisyonunda bir olan STK ve Basın Komisyonu, AK Parti Doğubayazıt İlçe Teşkilatı STK ve Basın Mensuplarını makamlarında ziyaret ettiler.

STK ve Yerel Gazeteciler Ziyaretine, AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar, STK ve Basın Komisyon Başkanı, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Bşk, Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi ve Grup Bşk. Vekili Sıddık Söyler, AK Parti Teşkilat Başkanı Engin Pazik, AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Yılmaz Yardımcı, Ağrı İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Ertuğrul, Komisyon Bşk. Yrd. ve Kadın Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Hatice Budak ve Komisyon Gen. Sekreteri ve Gençlik Kolları Tanıtım Medya Başkanı Hüsna Gildanç katılım sağladılar.

STK ve Basın Komisyonu Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Oda Başkanlığı İbrahim Sökmenci, Ahmet Can, M. Zeki Kuba, Cemal Kılıç, İbrahim Özdemir, Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanlığa Tamer Nihat İsmailoğulları, Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Oda Başkanlığı M. Fatih Tanrıkulu, Kefalet ve Kooperatif Oda Başkanlığı Günay Erdoğan, Doğubayazıt Gazetesi Nezir Çelik, Narinkale Gazetesi Erhan Baydar ve Doğubayazıt Halkın Sesi Gazetesi Hamza Salman’ı makamlarında ziyaret ederek, STK ve Yerel Basın Mensupları ile yapılan görüşmelerde, Doğubayazıt ilçesinin tespit edilen sorunları üzerine yöneltilen talepler masada konuşulmuştur.

STK ve Basın Komisyonun kuruluş amacı Doğubayazıt’ın sorunlarını yerinden incelemek üzere Doğubayazıt’da bulunan STK Başkanları ve Yerle Basın Mensuplarının ziyaret ederek hazırladıkları raporları alarak, Komisyonun Başkanı Sıddık Söyler, Bşk. Yrd. Hatice Budak, Genel Sekreter Hüsna Gildanç yürüttükleri çalışmalar neticesinde, sorun ve sıkıntılar ile ilgili hazırladıkları dosyaları gerekli mercilere ulaştırmaktır.

STK ve Basın Komisyonu Başkanı Sıddık Söyler yaptığı açıklamasında “AK Parti Doğubayazıt İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Av. Mustafa Konyar tarafından aylar önce kurulan 10 komisyon pandemi nedeniyle çalışmalarına başlayamamıştır. Bugün itibari ile çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. STK ve Basın Komisyonu olarak ilçemizde sorunları muhatapların ağzında duymak için İlçe Başkanımız Av. Mustafa Konyar ve yönetimi tarafından STK ve Basın Mensuplarımızı makamlarında ziyaret ederek konuyu kendilerinden öğrenmek istedik. Biz AK Parti Teşkilatı olarak seçimden seçime değil her gün halkımızın içindeyiz. STK ve Basın Mensupları halkımızın üçüncü gözü olarak sorunlarını gerek yaptığımız istişarelerde gerekse kendilerinin yazdıkları raporlar ile komisyonumuza bildirmişlerdir. Komisyon olarak yaptığımız çalışmalar neticesin tuttuğumuz raporlar başta AK Parti Doğubayazıt İlçe Bşk. Av. Mustafa Konyar’a ve ilgili makamlara verilecektir. STK ve Basın Komisyonu olarak başta bizlerin çalışmalarına iştirak eden İlçe Başkanımız Av. Mustafa Konyar ve yönetimine ayrıca bizleri kabul eden STK Başkanlarına ve Basın Mensubu kardeşlerimize komisyonumuz adına sonsuz teşekkürler ediyoruz”. dedi

AK Parti Doğubayazıt İlçe Bşk. Av. Mustafa Konyar yaptığı açıklamada “İlçemizdeki Sivil Toplum Örgütleri ve Basın Mensubu arkadaşlarımız partimiz ve bizim için çok büyük önem arz etmektedir. AK Parti Doğubayazıt İlçe Teşkilatı olarak bugün sadece STK’ları, Yerel Gazetelerimizi değil aylardır başlattığımız köy ziyaretlerimizi de Covid-19 salgını nedeniyle mesafeli olarak sürdürüyoruz. Bugüne kadar kar kış, yağmur çamur demeden teşkilatım ile beraber yaklaşık 40 köyümüzü ziyaret ettik. Köylü vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinliyor ve acil çözülmesi gereken bir iş varsa yetkililere bildiriyor çözülmesi için çaba harcıyoruz. Köylü vatandaşlarımızın diğer sorunlarını raporlar halinde düzenleyerek gerekli mercilere iletiyoruz. İlçe merkezindeki esnaflarımızı vatandaşlarımızı da devamlı ziyaret edip dinliyoruz. AK Parti ilçe teşkilatımızda ayrımcılık yoktur, hangi aşiretten, hangi partiden olsun bütün vatandaşlarımız bizim için birdir kardeştir, fikrine görüşüne saygı duyuyoruz. Biz burada AK Parti Teşkilatı olarak halkımızın ve hükümetimizin arasında bir köprü vazifesi olarak görev yapmaktayız. AK Parti Hükümeti olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’ye gerçek anlamda demokrasiyi getirmiştir. Daha önceleri Doğu ve Güneydoğu’da korkudan hiç kimse bir parti temsilciliği getiremiyordu ve tabela asamıyordu, şimdi bakıyoruz hemen, hemen bütün partilerin tabelaları ve temsilcilikleri açılmaktadır. Bu durum Doğubayazıt ilçemizde aynı şartlar altındaydı, şimdide görüyoruz ki diğer parti mensupları tarafından perde arkalarında tehdit, şantaj ve aracılar araya koyarak kendi partilerine bizim parti üyelerimizin e-devlet şiflerini alarak AK Parti üyeliklerini sildirip kendi partilerine üye yapmaya uğraşıyorlar. Üzülerek ifade etmek istiyorum benin kendi yönetimimdeki arkadaşlarıma da bu teklifler yapılmıştır. Biz burada sizlerin aracığıyla bu gibi işlere girenlere bir çağrı yapıyoruz, siyaset yapacaksanız perde arkalarında saklanmayın karşımıza çıkın dürüst bir şekilde siyaset yapın. Biz AK Parti teşkilatı olarak her gün her saat Doğubayazıt halkımız ile beraberiz. Sorun ve sıkıntıları yerinde inceliyor milletvekilimiz, il başkanımız ve ilçe teşkilatımız olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret gösteriyor sorunları çözmeye çalıyoruz.” dedi

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum