SHOW TV VAZGEÇME "SAHTE GELİNLER" PROGRAMINDA  AĞRI İL VE İLÇELERİNDE PARA KARŞILIĞINDA KIZLAR SATILIYOR

SHOW TV VAZGEÇME "SAHTE GELİNLER" PROGRAMINDA  AĞRI İL VE İLÇELERİNDE PARA KARŞILIĞINDA KIZLAR SATILIYOR
Editör: Söyler Haber
23 Ocak 2021 - 14:26 - Güncelleme: 23 Ocak 2021 - 14:41
SHOW TV VAZGEÇME “SAHTE GELİNLER” PROGRAMINDA
 AĞRI İL VE İLÇELERİNDE PARA KARŞILIĞINDA KIZLAR SATILIYOR

SHOW TV de birkaç gündür Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME programında SAHTE GELİNLER adı altında Türkiye’nin çeşitli yerlerinde toplanarak organize olan bir örgüt tarafından, Ağrı ve Doğubayazıt'da kızlar para karşılığında satılıyor diye yapılan programda Ağrı ve Doğubayazıt halkını rencide edici konuşmalar ve görüntüler paylaşılmaktadır.

Konu ile ilgili Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve AK Parti Doğubayazıt Belediyesi Meclis üyesi olarak dün Sıddık Söyler olan şahsımın sosyal medya hesabı üzerinde yaptığım paylaşımda Türkiye genelinde büyük tepkiler neden oldu.

En son olarak Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, kendisinin sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımda bu TV programına tepki göstererek haklılığımız ortaya çıkmıştır.

Burada başta siyasi parti başkanları, Belediye başkanı, STK başkanları, Ağrı’lı olan tüm avukatlar, kamu kurumlarda yetkili ve etkili kişilere sesleniyoruz, kendi halkınızın onuru için lütfen Ağrı il ve ilçelerinin adı lanse edilerek yapılan çirkef TV programlarını gereken yerlere şikayet ederek cevaplarını verelim.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum