ŞEHİT SAVCI HAKAN KILIÇ'IN VEFATININ SENEYİ DEVRİYESİNDE DOĞUBAYAZT'TA MEVLİT OKUTULDU.

Şehit Savcı Hakan Kılıç 11 yıl önce Doğubayazıt ilçesinde hain terör örgütü tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

ŞEHİT SAVCI HAKAN KILIÇ'IN VEFATININ SENEYİ DEVRİYESİNDE DOĞUBAYAZT'TA MEVLİT OKUTULDU.
Editör: Söyler Haber
08 Şubat 2023 - 17:06



ŞEHİT SAVCI HAKAN KILIÇ’IN VEFATININ SENEYİ DEVRİYESİNDE DOĞUBAYAZT’TA MEVLİT OKUTULDU.

Şehit Savcı Hakan Kılıç 11 yıl önce Doğubayazıt ilçesinde hain terör örgütü tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.


Şehit Savcı Hakan Kılıç 07/02/2012 tarihinde Doğubayazıt ilçesi çarşı caddesinde ailesi ile beraber alışveriş yaptığı sırada, hain terör örgütü tarafından eşinin yanında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanmıştı.

Şehit Savcı Hakan Kılıç, yaralı olarak Ankara’ya özel uçak ile götürülerek tedavi altına alınmış ve tedavi gördüğü Ankara’da şehit olmuştu.

Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından her yıl şehit Savcı Hakan Kılıç'ın adına mevlidi şerif okutulmaktadır.

Bu yılda şehit savcı Hakan Kılıç’ın ölüm yıldönümünde, Doğubayazıt Merkez Camiinde Doğubayazıt ilçe müftüsü İbrahim Yiğit ve camii imamları tarafından okunan mevlidi şerif ve edilen dualar ile şehit Savcı Hakan Kılıç, anıldı.

Programa; Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz, Doğubayazıt Adalet Komisyon Başkanı Mehmet Kurt, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Solak, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Sıddık Söyler, Doğubayazıt Adliyesindeki savcılar, hakimler ve adliye personelinin yanısıra çok sayıda Doğubayazıtlı vatandaş katıldı.

Programdan sonra Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz, programa katılan İlçe müftüsü ve hocalara teşekkür etti.


Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz, şehit Hakan Kılıç’ın vefatının seneyi devriyesi için yapılan mevlit programına katılan vatandaşlarla hasbihal ederek “Doğubayazıt halkı her zaman devletinin ve milletinin yanında olmuştur. Ülkemizde yaşanan büyük deprem felaketine karşı halk olarak bugünde devletine milletine bağlı olduğunu göstermiş, maddi ve insani yardımlarını yapmış ve de yapmaya yapma devam etmektedir”.



Mevlit programına katılan cemaate gül suyu ve çikolata ikramı yapıldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum