Savcı Sayan'a Türkiye geneli büyük bir destek geldi.

Savcı Sayan'a Türkiye geneli büyük bir destek geldi.
Editör: Söyler Haber
26 Aralık 2020 - 11:43 - Güncelleme: 26 Aralık 2020 - 11:52
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’a Türkiye geneli büyük bir destek geldi.

AK Partili Ağrı Belediye  Başkanı Savcı Sayan'ın, sosyal medya üzerinden aldığı videolu ölüm tehditlerine tepkiler çığ gibi büyüyor.
Ulusal Basın, Sosyal Medya ve Yerel Basında Savcı Sayan yalnız değildir destek mesajları yağıyor.

Başkan Sayan’ı öldürmesi için Kürt gençlerini tahrik eden ve onlara ne yapmaları konusunda direktifler veren, İçişler Bakanlığı tarafından İsviçre’de yaşadığı tespit edilen Abdulkadir Aktürk’ün sosyal medya da paylaştığı video’ya büyük öfke ve tepki yağıyor.


AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın, Ağrı Merkez İlçe Başkanı M. Nuri Yıldız, Ağrı Kadın Kolları Başkanı Zeynep Eldem, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed İkbal Gülçin, Doğubayazıt, Patnos, Diyadin, Taşlıçay, Hamur, Eleşkirt, Tutak İlçe Başkanları Ağrı Belediye  Başkanı Savcı Sayan'ın, sosyal medya üzerinden aldığı videolu ölüm tehditlerine tepki için AK Parti Ağrı il binasında bir araya gelerek Savcı Sayan yalnız değildir diye basın açıklaması yaptılar.

Ağrı Belediye  Başkanı Savcı Sayan’ın, sosyal medya üzerinden aldığı videolu ölüm tehditlerinde en büyük destek Türkiye halkından geldi.

Savcı Sayan Ağrı’da uyuşturucu ve tefecilere  karşı açtığı savaştan  son derece rahatsız olan şer odaklarının yönlendirmesiyle hazırlanan video da gençleri, Savcı Sayan’a karşı kışkırtarak, tahrik etmeye çalışan provokatif  konuşmaları Türkiye halk arasında  büyük bir infial yarattı.

Savcı Sayan yaptığı açıklamasında” gençlerin yanında olmaya, çocuklarımızı sahiplenmeye, uyuşturucu batağından korumaya, devam edeceğim. Hiç bir annenin evlatları için gözyaşı dökmesini istemiyorum.  Bizim çocuklarımız öğretmen, doktor, mimar olacaklar, bu ölüm tehditlerini nereden geldiğini biliyorum, biz gençlerimiz için bu yola baş koyduk. Ağrımızı ve gençlerimizi güzelliklerle buluşturacağız, onlar çocuklarımızı ölüme gönderiyor, biz mutlu bir gelecekleri olsun diye uğraşıyoruz işte bizim farkımız. dedi.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’a karşı halkı kışkırtan, İsviçre’de yaşadığı tespit edilen Abdulkadir Aktürk isimli kişi hakkında İçişler Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldı.

SÖYLER HABER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum