ÖLÜMSÜZ KAHRAMANLAR FEDERASYONU ŞEHİT GAZİ SEN DERNEĞİ DOĞUBAYAZIT ŞUBESİ AÇILDI

ÖLÜMSÜZ KAHRAMANLAR FEDERASYONU ŞEHİT GAZİ SEN DERNEĞİ DOĞUBAYAZIT ŞUBESİ AÇILDI
Editör: Söyler Haber
28 Ekim 2020 - 15:39 - Güncelleme: 28 Ekim 2020 - 16:01
ÖLÜMSÜZ KAHRAMANLAR FEDERASYONU ŞEHİT GAZİ SEN DERNEĞİ DOĞUBAYAZIT ŞUBESİ AÇILDI

Ölümsüz Kahramanlar Federasyonu Şehit Gazi Sen Doğubayazıt Kamuda Çalışan Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Doğubayazıt ilçesinde açılışı yapıldı.

Doğubayazıt eski Jandarma karakol binasında bulunan dernek açılışına Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, 1. Mknz. P.Tug. Kom. Kurmay Başkanı Yarbay Cemal Kaan Bora, AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Ertoğrul, AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi Sıddık Söyler, AK Parti Doğubayazıt İlçe Teşkilatında; M. Nuri Öztürk, Mustafa Salman, Salih Barış, Ahmet Köroğlu, Gençlik Kolları Bşk. Ozan Kaya, İlçe Müftüsü Adem Özdemir, Milli Eğitim Müdürü İhsan Kösen, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Mehmet Arvas, Özel İdare Müdürü Kerim Arvas, Aile Sosyal Politikalar ilçe Müdürü Yavuz Selim Yazıcı, Tarım ilçe Müdürü Mehmet Salih Akkuş, Kızılay Doğubayazıt Şube Başkanı Kemal Şahin, Ak Parti Doğubayazıt Eski İlçe Başkanı Salih Eryılmaz, Doğubayazıt Halkın Sesi Gazetesi Sahibi Hamza Salman, Narinkale Gazetesinden Cemal Baydar Sedat Kuşçu, Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Metin Konyar, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Resul İlhan ve Şehit Gazi Sen Doğubayazıt Kamuda Çalışan Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma Derneği başkanı Selahattin Akkuş ve davetliler katılım sağladılar.

Açılışta kurdele kesimi yapıldıktan sonra Dernek Başkan Yardımcısı Gazi Gökhan Çakan’ın yaptığı konuşmada “biz bugün huzur içerisinde bu açılışımızı gerçekleştiriyorsak, bu memleket için kanını dökmüş, canını vermiş şehitlerimizin ve gazilerimizin çok önemli bir rolü vardır. Allah onlardan razı olsun. Aziz şehitlerimizin aileleri, gazi ve gazi yakınlarımız bugün tek çatı altından toplanmaları, birlik olmaları sonucu aynı duyguları yaşadıklarını bu vatan ve millet için verdikleri bedelin ne kadar kutsal olduğunu ve gurur duyulacak bir şeref olduğunun bilincine varılmasını sağlamıştır. Derneğimizin açılışına destek veren ve her zaman Şehit ve Gazi ailelerinin yanında olan İlçe Kaymakamımız Mehmet Kemal Akpınar’a teşekkür ediyoruz. Siz değerli davetlilerimiz bizi böyle bir günümüzde yalnız bırakmadığınız için Şehit ve Gazi aileleri adına hepinize teşekkürler ediyoruz”.

Açılış ve konuşmalardan sonra davetlilere pasta ve çay ikramı yapıldı.
SÖYLER HABER
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum