ÖĞRENCİLERİN HEYECANLA BEKLEDİĞİ SÖMESTR TATİLİ BAŞLADI

ÖĞRENCİLERİN HEYECANLA BEKLEDİĞİ SÖMESTR TATİLİ BAŞLADI
Editör: Söyler Haber
22 Ocak 2022 - 12:03 - Güncelleme: 22 Ocak 2022 - 12:09


ÖĞRENCİLERİN HEYECANLA BEKLEDİĞİ SÖMESTR TATİLİ BAŞLADI

2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk dönemi bugün kapandı. Birinci dönemi geride bırakan milyonlarca öğrenci karnelerini alarak 2 haftalık yarıyıl tatiline girdiler.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönemi, Doğubayazıt ilçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ve Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz'ün katılımıyla, Doğubayazıt Kemal Paşa İlk ve Ortaokulu'nda gerçekleştirilen Karne Töreni ile sona erdi. Kaymakam Akpınar, tüm öğrencilere başarılar diledi.

Doğubayazıt ilçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ve Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz, Doğubayazıt ilçesindeki Aile Destek Merkezlerinde (ADEM) eğitim gören ve bugün karne alarak yarıyıl tatiline giren miniklerin karne sevincine de ortak oldu.

TATİL 21 OCAK’TA BAŞLADI 6 ŞUBAT'TA SONA ERİYOR

21 Ocak günü, karnelerin dağıtılmasıyla başlanan yarıyıl tatili, 6 Şubat tarihinde sonra erecek.

Ülke genelinde alacakları belge ve puanları merakla bekleyen öğrenciler karnelerine kavuştu. Karne sevinci yaşayan öğrencilerin heyecanı gözlerinden okunuyordu.

BAKAN ÖZER, ÖĞRENCİLERİN TEK ÖDEVİ KİTAP OKUMAK
Öte yandan karne günü ile ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "İki haftalık yarıyıl tatilinde öğretmenlerimiz öğrencilerimize ödev vermediler, ama ben bugün karne dağıtırken de söylediğim gibi öğrencilerimize bir ödev veriyorum o da 18 milyon öğrencimiz iki haftalık yarıyıl tatilinde en az 1 kitap okumalı." ifadelerini kullandı...

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum