MÜDÜR TEKİN, AHMEDİ HANİ ANADOLU LİSESİ İÇİN YER TESPİTİ YAPTI

AĞRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET FARUK TEKİN DOĞUBAYAZIT’DA Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin eğitim-öğretim başlamadan önce okullarda incelemelerde bulunmak için Doğubayazıt ilçesine g

MÜDÜR TEKİN, AHMEDİ HANİ ANADOLU LİSESİ İÇİN YER TESPİTİ YAPTI
Editör: Söyler Haber
28 Ağustos 2020 - 23:55

AĞRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET FARUK TEKİN DOĞUBAYAZIT’DA

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin eğitim-öğretim başlamadan önce okullarda incelemelerde bulunmak için Doğubayazıt ilçesine geldi.

Doğubayazıt ilçesinde yapımı devam eden okullarda incelemelerde bulunan Müdür Tekin, eğitim-öğretime elverişli olmadığı tespit edilip yıkılan ve 120 bin nüfuslu ilçede okulsuz kalan,  45 öğretmen ve 750 öğrencili Doğubayazıt’ın temel taşı, ilk lisesi olan Ahmedi Hani Anadolu Lisesinin 2020-2021 eğitim-öğretim yılında hizmete hazır olabilmesi için yer tespitinde bulundu.

Sarıgül Mahallesinde bitme aşamasında olan Sarıgül İlköğretim Okulunda İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Kösen, Ahmedi Hani Anadolu Lisesi Okul Müdürü Tamer Salman ve Ahmedi Hani Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Sıddık Söyler ile beraber incelemelerde bulundular.

İl Milli Eğitim Müdürü Tekin yaptığı açıklamada” Bu yıl Ahmedi Hani Anadolu Lisesi Sarıgül İlköğretim Okulunda 2020-2021 eğitim-öğretimine devam edecektir. Ahmedi Hani Anadolu Lisesini önümüzdeki yıl eğitim-öğretime yetiştirmeye çalışacağız. ”dedi

SÖYLER HABER

AHMEDİ HANİ ANADOLU LİSESİ 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI SARIGÜL İLKOKULDA TAMAMLAYACAK

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum