Müdire Konyar, Üniversite Öğrencilerini ​​​​​​​Ramazan Ayında Yalnız Bırakmadı

 Müdire Konyar, Üniversite Öğrencilerini ​​​​​​​Ramazan Ayında Yalnız Bırakmadı
Editör: Söyler Haber
03 Nisan 2022 - 17:07 - Güncelleme: 03 Nisan 2022 - 17:17



 Müdire Konyar, Üniversite Öğrencilerini
Ramazan Ayında Yalnız Bırakmadı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Ahmedi Hani MYO'da eğitim gören, Türkiye’nin çeşitli illerinde Doğubayazıt’ta okumaya gelen öğrencilere Ramazan'ın ilk günü sürpriz yapıldı.

Doğubayazıt Ahmedi Hani Meslek Yüksek Okulunda okuyan öğrencilere, Doğubayazıt Gençlik Merkezi Müdiresi Sevim Şimşek Konyar, tarafından Ramazan ayı itibariyle öğrencilere Gençlik Merkezinde yardım kolisi dağıtıldı, tatlı ve çay ikramında bulunuldu.


Ailelerinden uzak ilk kez Ramazan'ı geçiren üniversite öğrencilerini yalnız bırakmayan Müdire Sevim Şimşek Konyar, Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllüleri, Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ndeki "Has Odada" iftar sonrası öğreniler ile beraber bir etkinlik gerçekleştirdi.


Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllüleri, "Has Odada Hasbihal" adını verdikleri etkinlikte gençlerle bir araya geldi. İftar sonrası Doğubayazıt Gençlik Merkezi'nde toplanıp sohbet ettiler. Daha sonra masa tenisi, langırt oynayıp vakit geçirdiler.

Ramazan'ın ilk günü gençlerle beraber vakit geçiren Gençlik Merkezi Müdiresi Sevim Şimşek Konyar, gençlerden Gençlik Merkezi'ni daha verimli kullanmalarını istedi. Şimşek Konyar, "burası sizin eviniz olduğunu unutmayın. Biz burada bir aile sıcaklığını yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Sizler de bizim yapmamızı istediğiniz bir şey varsa lütfen bizlere iletin." dedi. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum