MR. DOSSO DOSSİ DJ HİKMET ERASLAN "ARARAT SUNSET" ADLI KLİBİ MİLYONLARA ULAŞTI

“Ararat Sunset” adını taşıyan 16 dakikalık videoda, Kürt dengbêj Şakiro'nun klamı da arka planda yer aldı.

 MR. DOSSO DOSSİ DJ HİKMET ERASLAN "ARARAT SUNSET" ADLI KLİBİ MİLYONLARA ULAŞTI
Editör: Söyler Haber
16 Kasım 2023 - 14:13 - Güncelleme: 16 Kasım 2023 - 14:20


MR. DOSSO DOSSİ DJ HİKMET ERASLAN
"ARARAT SUNSET" ADLI KLİBİ MİLYONLARA ULAŞTI

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı “Mr. Dosso Dossi” Dj Hikmet Eraslan, çekimlerini Ağrı Dağı'nda gerçekleştirdikleri yeni videosunu paylaştı


“Ararat Sunset” adını taşıyan 16 dakikalık videoda, Kürt dengbêj Şakiro'nun klamı da arka planda yer aldı.


Bugüne kadar Türkiye’de en büyük moda ve müzik etkinliklerini gerçekleştiren Doğubayazıtlı işadamı ve kanaat önderi Mehmet Eraslan (Mehmed’e Meşarı)’nın oğlu iş adamı Hikmet Eraslan, “Mr. Dosso Dossi” kimliğiyle müzik tutkusunu yeni kliplere taşıyor. Hikmet Eraslan, bu kez bölge turizmine katkı sağlamak için “Ararat Sunset” adında özel bir DJ set hazırladı ve Ağrı Dağı’nda 3 bin 200 metresinde klip çekti.


Ağrı Dağı’n zorlu şartlarında müzik aletlerini ve ekipmanları katır sırtlarıyla 3 bin 200 metre yüksekliğe taşıtan Hikmet Eraslan, DJ setinin başına geçerek özel olarak hazırladığı 16 dakikalık “Ararat Sunset” adlı klipte Ağrı Dağı’nın gün batımında gösterdiği performans ve yaptırdığı lazer ışık Showlarıyla göz kamaştırdı.


“Mr. Dosso Dossi Live Performance” adıyla DJ setinin başına geçerek Türkiye’nin pek çok yerinde açık hava konserleri düzenleyen Hikmet Eraslan, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde çektiği “Renga Bazidê” klibi ve dünyaca ünlü “Bella Ciao” şarkısını İtalyanca ve Kürtçe seslendirdiği klibi ile gündeme gelmişti. Her iki klibi de dijital platformlarda milyonlarca kez izlenen Eraslan, bu kez yine iddialı bir projeye imza attı. Ağrı Dağı’nda 3 bin 200 metre yükseklikte DJ setinin başına geçen Eraslan, özel olarak hazırladığı 16 dakikalık “Ararat Sunset” adlı sete klip çekti.


Doğubayazıt’ın tanıtımını hep ön planda tutan Hikmet Eraslan, yaptığı konserler, sergiler ve defilelerle bu kez çok zorlu bir coğrafyada kamera karşısına geçti. Ağrı Dağı’na arazi araçlarının çıkamadığı bir alana katırlarla taşınan teknik malzemeler ve ekipler “Ararat Sunset”in klip çekimini gerçekleştirdi.


Hikmet Eraslan yaptığı açıklmasında; Bölge turizminin gelişmesi için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Benim en büyük hayalim Ağrı Dağı’nda büyük bir konser vermektir. Çok zorlu bir arazide, 5 bin 136 rakımlı Ağrı Dağı’nın 3 bin 200 metre yüksekliğinde keyifli bir çalışma oldu. Özel bir düzenleme ile hem popüler hem de yerel sanatçıların çalışmalarının yer aldığı özel bir set hazırladım. Doğu Avrupa’nın en yüksek yeri olan Ağrı Dağı’nın güzelliklerini gün batımıyla birlikte görsel bir şölen eşliğinde sunduk. “Ararat Sunset” yayınlandıktan kısa süre sonra büyük bir beğeni kazandı. Yurt içi kadar yurt dışından da olumlu tepkiler aldım. “Dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunulan parça, kısa sürede büyük ilgi gördü. Klip çok kısa bir sürede 7 milyonu aşan izleyiciye ulaşarak büyük bir başarıya imza attı.” dedi.




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum