MİLLETVEKİLİ KİLERCİ'DEN DOĞUBAYAZIT'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

MİLLETVEKİLİ KİLERCİ'DEN DOĞUBAYAZIT'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Editör: Söyler Haber
22 Mayıs 2023 - 22:06 - Güncelleme: 22 Mayıs 2023 - 22:48


MİLLETVEKİLİ KİLERCİ’DEN
DOĞUBAYAZIT’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Şahin Kilerci, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Orhan Güngör, Milletvekili adayı Av. Abbas Aydın, Milletvekili adayı Dr. M. Ali Bilgili, Doğubayazıt ilçe teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Doğubayazıt ilçe teşkilatı tarafından, Ruken Şahin Kilerci, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Orhan Güngör, Milletvekili adayı Av. Abbas Aydın ve Milletvekili adayı Dr. M. Ali Bilgili kapıda çiçekler ile karşılandı.

Kilerci, Güngör, Aydın ve Bilgili, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinde Doğubayazıt ilçe teşkilatının yaptığı çalışmalarından dolayı, ilçe binasında teşkilat üyeleri ile bir araya gelerek teşekkürlerini ilettiler.

İlçe teşkilatı ziyaretinden açılış konuşmasını M. Sena Geçit yaptı. Geçit “Doğubayazıt ilçe teşkilatı olarak seçim çalışmaları çerçevesinde milletvekili adayı M. Ali Bilgili ve teşkilat üyelerimiz ile birlikte çalışmalarımızı yürüttük. Doğubayazıt olarak 2018 seçimlerinden aldığımız oyumuzu koruduk. Bu seçimde hedefimiz daha yüksek bir oy almaktı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 14 mayısta aldığımız oydan daha fazla oy alacağız”.

Kilerci, Güngör, Aydın, Bilgili birer konuşma yaptılar yapılan konuşmalarda “14 Mayıs Seçimleri için hep birlikte canla başla yorulmadan çalışmalar yaptınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. 14 Mayıs seçimleri geride kaldı artık dönüp geriye bakmayacağız. Şimdi Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan için 14 mayısta harcadığımız enerjinin on kat fazlasını harcayarak kaldığımız yerden devam ediyoruz. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2.Tur Seçiminden Reisimizin tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz”.

Kaymakam Murat Ekinci’ye Ziyaret
AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Şahin Kilerci, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Orhan Güngör, Milletvekili adayı Av. Abbas Aydın, Dr. M. Ali Bilgili, İlçe Başkanı M. Sena Geçit, AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi Sıddık Söyler, il encümeni Mehmet Ertuğrul, Yönetim kurulu üyesi Hüseyin Anaç ile beraber Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci’yi makamında ziyaret etti.

Baş Hekim Uzm. Dr. Demet Ökke’ye Ziyaret
Milletvekili Ruken Şahin Kilerci ve beraberindeki heyet Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Doğubayazıt devlet hastanesi Baş Hekimi Uzm. Dr. Demet Ökke’yi makamında ziyaret etti.

Kilerci ve heyeti ziyaretlerden sonra Ağrı iline geçtiler.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum