MİLLETVEKİLİ EKREM ÇELEBİ HAS BEHÇEDE AK PARTİ DOĞUBAYAZIT İLÇE TEŞKİLATININ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI.

MİLLETVEKİLİ EKREM ÇELEBİ HAS BEHÇEDE AK PARTİ DOĞUBAYAZIT İLÇE TEŞKİLATININ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI.
Editör: Söyler Haber
22 Temmuz 2021 - 17:57 - Güncelleme: 22 Temmuz 2021 - 18:31
 

MİLLETVEKİLİ EKREM ÇELEBİ HAS BEHÇEDE AK PARTİ
DOĞUBAYAZIT İLÇE TEŞKİLATININ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI.

AK Parti Ağrı Milletvekilli Ekrem Çelebi Ağrı il ve ilçelerinde yapılan bayramlaşma programı çerçevesinde Doğubayazıt AK Parti ilçe teşkilatı tarafından Has Bahçede açık alanda düzenlenen Kurban Bayramı programına katıldı.

Kadim Şehir Doğubayazıt’ta bayramlaşma programında, AK Parti İlçe Teşkilatı ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in Milletvekili Ekrem Çelebi vasıtasıyla yapılan telekonferans yöntemiyle iştirak ettiği bayramlaşma programı, teşkilat mensupları arasında sık sık yapılan alkışlar içerisinde sevinç ile karşılandı.
,
Bayramlaşma programında Milletvekilli Çelebi ve İlçe Başkanı birer konuşma yaptılar.

Doğubayazıt İlçesinde Ağrı İl Başkan Yardımcısı Mehmet Sena Geçit, İlçe Başkanı Mustafa Konyar ve İlçe Yönetimi, Doğubayazıt AK Parti Belediye Meclis Üyesi Sıddık Söyler, Gençlik Kolları Başkanı Can Ozan Kaya ve gençlik kolları yönetimi ile birlikte taziye ziyaretlerinde bulundular.

AK Parti Ağrı Milletvekilli Ekrem Çelebi, AK Parti hükümeti tarafından Doğubayazıt İlçesine kazandırılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulundu.
Çelebi “Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Doğubayazıt ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Bu vesileyle desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ediyorum”.dedi


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum