KIZILAY HAFTASI DOĞUBAYAZIT İLÇESİNDE KUTLANDI.

Türk Kızılay Doğubayazıt Şubesi tarafından düzenlenen Kızılay Haftası etkinlikleri, Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Konferans salonunda gerçekleşti.

KIZILAY HAFTASI DOĞUBAYAZIT İLÇESİNDE KUTLANDI.
Editör: Söyler Haber
04 Kasım 2023 - 21:15 - Güncelleme: 05 Kasım 2023 - 07:46


KIZILAY HAFTASI DOĞUBAYAZIT İLÇESİNDE KUTLANDI.

Türkiye genelinde 29 Ekim 4 Kasım 2023 günleri arasında kutlanan Kızılay Haftası Doğubayazıt ilçesinde kutlandı.
Türk Kızılay Doğubayazıt şube müdürü Kemal Şahin’in Doğubayazıt’ta şube müdürü olduğu günden bugüne kadar Kızılay Doğubayazıt şubesi ilçe merkez ve köylerinde Fakir fukara, dul ve yetimin çalınacak kapısı olmuştur.

Kemal Şahin, Doğubayazıt’ta Kızılay’a kazandırdığı binada kurulan aş evi yerleşkesinde 12 ay boyunca günlük 5 bin kişiye sıcak yemek, gıda ve giyecek kolilerinin yanısıra nakdi yardımlar yaparak kimsesizlerin kimsesi olmuştur.

Türk Kızılay Doğubayazıt Şubesi tarafından düzenlenen Kızılay Haftası etkinlikleri, Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Konferans salonunda gerçekleşti.

Kızılay Haftası kutlamaların ilk gününde Türk Kızılay Doğubayazıt Şube Başkanı Kemal Şahin ve ekibi, İlçe Kaymakamı Murat Ekinci’yi makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Kızılay Doğubayazıt şubesi tarafından 1 yıl boyunca yapılan çalışmalar hakkında ilçe kaymakamı Murat Ekinci’ye bilgi sundular.

Doğubayazıt Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda Kızılay Haftası dolaysıyla bir tören gerçekleştirildi.

Türk Kızılay Doğubayazıt Şube Başkanı Kemal Şahin, yaptığı konuşmasında “Kızılay insan odaklı çalışan dil din renk fikir ayrımı yapmaksızın insan acısının olduğu her alanda bulunmaya gayret etmiştir. Kızılay Doğubayazıt şubesi olarak bizde sosyal yardımların yanında toplumsal değerlerin yaşatılması, farkındalık projeleri, sosyal sorumluluk projeleri ile topluma güç ve destek vermeye gayret ediyoruz. Kızılay’ın bu anlamlı gününde toplumun her bir bireyin Kızılay’a destek ve Gönüllü olmasını bekliyoruz” dedi.

Doğubayazıt ilçe Kaymakamı Murat Ekinci, yaptığı konuşmasında “1868 yılında kurulan kızılay savaşta, barışta, depremde ve her türlü afetlerde kendi halkının yanında olmuştur. Doğubayazıt Kızılay Şubesinin çalışmalarını yakinen takip ediyor ve burada görev yapan arkadaşları canı gönülden kutluyorum. Dünyanın her yerinde din, dil, ırk gözetmeksizin Türk Kızılay’ı her zaman gitmiş dertlere derman olmuş ve yardımlardan bulunmuştur. Her an ilçemizde ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Doğubayazıt Kızılay şube personellerimizi tebrik ederek, başarılarının devamını dilerim” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum