KAYMAKAM AKPINAR VE AK PARTİ MECLİS ÜYELERİ İLÇE SORUNLARINI GÖRÜŞTÜLER

KAYMAKAM AKPINAR VE AK PARTİ MECLİS ÜYELERİ İLÇE SORUNLARINI GÖRÜŞTÜLER
Editör: Söyler Haber
08 Ekim 2021 - 01:53 - Güncelleme: 11 Ekim 2021 - 19:11


AK PARTİ DOĞUBAYAZIT BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ
KAYMAKAM AKPINAR’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis üyeleri, Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar'ı Makamında Ziyaret Ettiler.

Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar’ı makamında Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Başkanı Sıddık Söyler, Şahin Daşdemir, Mehmet Salih Konyar ve Murat Kuşçu ziyaret ederek Doğubayazıt ilçesinin sorunlarını konuştular.

Meclis üyeleri ve Kaymakam Akpınar arasında geçen görüşmede; Doğubayazıt Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından verilen ruhsatlar ile ilçedeki çarpık yapılaşma, su sıkıntısı, derelerin ıslahı ve Belediyenin işleyişi hakkında görüş alışverişinde bulundular.

AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis Üyeleri yapılan ziyarette, Kaymakam Akpınar’ın gösterdiği yakın ve samimi ilgiden dolayı çok memnun kaldıklarını ve böylesi ziyaretlerin yapılacağını dile getirdiler.

Doğubayazıt ilçe kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis Üyelerinin yaptıkları nazik ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu ve yapılan istişarelerde çok verimli bir ziyaret gerçekleştiğini dile getirdi.

Kaymakam Akpınar’a yapılan ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum