KADİM ŞEHİR DOĞUBAYAZIT'TA HOŞGELDİNİZ "GÜLER YÜZLÜ" RUKEN

Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Kilerci, AK Parti Doğubayazıt İlçe Teşkilatı ile Beraber Doğubayazıt’ta; Kamu Kurum, STK, Basın, Muhtarlar, Gazi ve Şehit Dernekleri ve Kanaat Önderlerini Ziyaret Etti.

KADİM ŞEHİR DOĞUBAYAZIT'TA HOŞGELDİNİZ "GÜLER YÜZLÜ" RUKEN
Editör: Söyler Haber
03 Mayıs 2023 - 12:39 - Güncelleme: 03 Mayıs 2023 - 14:27


KADİM ŞEHİR DOĞUBAYAZIT’TA HOŞGELDİNİZ RUKEN KİLERCİ,

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Kilerci, seçim çalışmaları için Doğubayazıt ilçesinde.

AK Parti'de ilk kez Ağrı'da listenin 1. sırasında bir bayan adayın aday olarak gösterildiği, isminin anlamı gibi "GÜLER YÜZLÜ" Ruken Kilerci, AK Parti Doğubayazıt İlçe Teşkilatı ile beraber Doğubayazıt ilçesinde seçim çalışmalarına katıldı.

Kilerci; İnsan oğlunun ikinci hayata başlangıç yeri sınır şehri, tarihi, turistik, ticari, "Kadim Şehir" olan Doğubayazıt’ta; Kamu Kurum, STK, Basın, Muhtarlar, Gazi ve Şehit Dernekleri ve Kanaat Önderlerini ziyaret etti.

Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Kilerci, gittiği her kurumda güler yüzlü, samimi, içten davranışları ve tuttuğu notlar ile dikkat çekti.

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Kilerci ve AK Parti heyetinin ziyaret ettiği yerler.
Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Murat Ekinci, Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz, Doğubayazıt Arkoz Madencilik A.Ş. Yönetim Kur. Bşk. Mücahit Uçar ve Müdür Dr. Cengiz Çelik, Devlet Hastanesi Başhekimi Demet Ökke, Doğubayazıt Gazetesi Sahibi Nezir Çelik, Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Oda Bşk. Cemal Can ve Yön. Kur. Üyeleri, Esnaf ve Sanatkârlar Oda Bşk. Günay Erdoğan ve Yön. Kur. Üyeleri, Şoförler ve Otomobilciler Oda Bşk. M. Fatih Tanrıkulu ve Yön. Kur. Üyeleri, Merkez Mah. Muhtarlar Derek Bşk. Ayhan Sağdıç ve Yön. Kur. Üyeleri, Köy Muhtarlar Dernek Bşk. Gündüz Demir ve Yön. Kur. Üyeleri, Anadolu Doğubayazıt Ölümsüz Kahramanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bşk. Selahattin Akkuş ve Yön. Kur. Üyeleri, Kızılay Doğubayazıt Şub. Müdürü Kemal Şahin ve Yön. Kur. Üyeleri, Kanaat önderlerinden H.M. Nuri Eryılmaz, H. Ekrem Kaya, Ahmet Köroğlu, Ali Efe, ziyaret edildi. Uluyol Mahallesinde Kadın buluşması yapıldı. Yapımı devam eden Tekstil Kent inşaatından incelemelerde bulunuldu.

Ziyaretlere Katılanlar
AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Kilerci, Ağrı Belediye Bşk. Metin Karadoğan, AK Parti İlçe Başkanı M. Sena Geçit, AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi Sıddık Söyler, İl Meclis Üyesi Mehmet Ertuğrul, İlçe Bşk. Yrd. Salih Eryılmaz, Teşkilat Bşk. Can Ozan Kaya, Halkla İlişkiler Bşk. Yrd. Osman Güneş, Sosyal ve Politikalar Bşk. Yrd. Kurban Geriş. Seçim İşleri Bşk. Zekeriye Sultan, İlçe Sekreteri Ali Çaçanoğlu, Yön. Kur. Üyesi Ahmet Sara, Mehmet Kaya, Kadın Kolları Bşk. Arife Gül, Gençlik Kolları Bşk. Halil İbrahim Çaçanoğlu.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum