Iğdır Üniversitesini Ankara, Gazi ve İstanbul Teknik Üniversite Rektörleri Ziyaret Etti

Iğdır Üniversitesini Ankara, Gazi ve İstanbul Teknik Üniversite Rektörleri Ziyaret Etti
Editör: Söyler Haber
02 Nisan 2022 - 00:47 - Güncelleme: 02 Nisan 2022 - 02:18


Iğdır Üniversitesini Ankara, Gazi ve İstanbul Teknik Üniversite Rektörleri Ziyaret Etti

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız ve İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu tarafından Iğdır Üniversitesine ziyaret gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın karşıladığı heyet, ilk olarak kahvaltı programında ağırlandı. Burada yapılan değerlendirmelerde üniversiteler arasında bilgi ve altyapı imkânlarından yararlanma konuları başta olmak üzere yeni iş birlikleri ve projeler üzerine detaylı görüşmeler yapıldı.

Programının devamında ise Iğdır Üniversitesi bünyesinde yer alan KÜMER Müzesi ve Tuz Mescidi gezildi.

Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü’nü Gezdiler
Misafirler Karaağaç Kampüsü’ndeki kahvaltı ve gezi programının ardından Şehit Bülent Yurtseven Kampüsünde incelemelerde bulundular.

Öncelikle Rektörlük makamında ağırlanan misafirler, ardından Rektör Alma, eşliğinde Şehit Bülent Yurtseven Kampüsündeki akademik birimleri, laboratuvarları ve atölyeleri gezdiler.

Kampüs Cami ve altındaki Gençlik Kütüphanesi’nin gezilmesinin ardından da ziyaretlerini tamamladılar.

Rektör Alma, ziyaret ile ilgili olarak “Ülkemizin çok önemli ve çok güzide üniversitelerinin saygı değer Rektörlerini Üniversitemizde ağırladık. Yaptığımız çalışmalar, hedeflerimiz ve çeşitli iş birlikleri hakkında görüşmeler gerçekleştirdik. Kendilerine ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.







 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum