Iğdır Üniversitesinde Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Başladı

Iğdır Üniversitesinde Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Başladı
Editör: Söyler Haber
16 Aralık 2023 - 11:12



Iğdır Üniversitesinde Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Başladı
 
Iğdır Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci toplulukların tanıtılması amacıyla “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri” açılış etkinliği gerçekleştirildi.
 
Mediko Sosyal Tesisi’nde gerçekleşen etkinlik kapsamında öğrencilerimize yetenekleri ve ilgi alanları doğrultusunda seçebilecekleri sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler hakkında bilgi verildi.
 
Tanıtım Günlerinin ilk gününde stant açan topluluklara  ziyarette bulunan Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, öğrencilerle sohbet ederek topluluk vaatlerini ve planlarını dinledi.
 
Toplulukların hayal gücüne dayanan bir sosyal konsept oluşturmayı düşündüklerini söyleyen Rektör Alma, "Öğrencilerimize verdiğimiz ilmî eğitimin sağlayacağı gelişim ile birlikte sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerini de çok önemsiyoruz." dedi.
 
Bu bağlamda öğrenci topluluklarına gerekli bütün desteğin sağlandığını belirten Rektör Alma, "Iğdır Üniversitesi bünyesinde halihazırda bulunan 75 öğrenci topluluğu, geçen yıl gerçekleşen etkinlik sayısını geçmek için gereken donanım ve enerjiye sahip. Topluluk tanıtımları öğrencilerin kendilerini gerçekleştirmek için içinde bulundukları en güzel etkileşimlere sahne oluyor. Bu yönüyle tanıtım esnasında genişleyen sosyal halkaları önemli buluyoruz." ifadelerini kullandı.
 
 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum