​​​​​​​Iğdır Üniversitesi Rektörü M. Hakkı  Alma ve Heyeti, Nahçıvan Devlet Üniversitesini Ziyaret Etti

​​​​​​​Iğdır Üniversitesi Rektörü M. Hakkı  Alma ve Heyeti, Nahçıvan Devlet Üniversitesini Ziyaret Etti
Editör: Söyler Haber
14 Ocak 2022 - 22:21 - Güncelleme: 14 Ocak 2022 - 22:36



Iğdır Üniversitesi Rektörü M. Hakkı  Alma ve Heyeti,Nahçıvan Devlet Üniversitesini Ziyaret Etti
 
Iğdır Üniversitesinin Nahçıvan Ziyaret
Çeşitli iş birliği çalışmaları çerçevesinde Nahçıvan’a giden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve beraberindeki heyet, Nahcivan Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Elbrus İsayev ve Türkiye Cumhuriyeti Nahçıvan Başkonsolosu Mehmet Emin Kiraz’a ziyaret gerçekleştirdi.

Rektör Alma’dan Türkiye Cumhuriyeti Nahçıvan Başkonsolosluğuna Ziyaret
Amaçlarının uluslararası alanda ses getiren bir üniversite olmak olduğunu belirten Rektör Alma, "Bu vizyonun hayata geçirilmesi ve çeşitli iş birliklerine imza atmamızda bölgedeki misyon şefliklerimizin destekleri oldukça kıymetli. Değerli Başkonsolosumuz Mehmet Emin Kiraz ile eş güdüm içerisindeki çalışmalarımız sayesinde Iğdır Üniversitesinin Nahçıvan’daki etkisi her geçen gün daha da güçleniyor ve bu bölgedeki iş birliklerimiz oldukça verimli bir şekilde devam ediyor. Kendilerine destekleri ve iş birliklerinden ötürü teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
Türkiye Cumhuriyeti Nahçıvan Başkonsolosu Mehmet Emin Kiraz ise Iğdır Üniversitesinin bölgedeki çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve desteklediklerini dile getirdi.

Rektör Alma ve Beraberindeki Heyet, Nahçıvan Devlet Üniversitesini Ziyaret Etti
Türkiye Cumhuriyeti Nahçıvan Başkonsolosluğu ziyaretinin ardından Nahçivan Devlet Üniversitesine ziyaret gerçekleştiren Rektör Alma, çeşitli konularda görüşmeler yaptıklarını ve tarihsel geçmişin aradaki iletişimi daha da güçlendirdiğini vurguladı. Uluslararası üniversiteler ile yapılan çalışmaların “Dünya Vizyonu”nu yakalamak için çok önemli olduğunu belirten Rektör Alma, buna yönelik adımlar atmaya devam edeceklerini ifade etti.
Rektör Alma, son olarak Nahçıvan yetkililerine, Türkiye Cumhuriyeti Nahçıvan Başkonsolosu Mehmet Emin Kiraz’a ve Nahcivan Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Elbrus İsayev’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum