Iğdır Üniversitesi Rektörü M. Hakkı Alma, DAKAF 2022 Rektörler Toplantısına Katıldı

Iğdır Üniversitesi Rektörü M. Hakkı Alma, DAKAF 2022 Rektörler Toplantısına Katıldı
Editör: Söyler Haber
22 Ocak 2022 - 13:36 - Güncelleme: 22 Ocak 2022 - 13:39



Iğdır Üniversitesi Rektörü M. Hakkı Alma,
DAKAF 2022 Rektörler Toplantısına Katıldı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin (CBİKO) “Yetenek Her Yerde” sloganıyla 2019 yılında düzenlemeye başladığı Doğu Anadolu Kariyer Fuarı’nın (DAKAF) hazırlık toplantısı üye üniversitelerin rektörlerinin katılımı ile gerçekleşti. 

7-8 Mart 2022 tarihlerinde Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan DAKAF 2022’nin hazırlık toplantısına Üniversitemizi temsilen Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma katıldı. Çevrimiçi olarak düzenlenen toplantıda fuara ilişkin yol haritası hakkında bilgiler aktarıldı. Toplantıda fuarın üniversiteli gençlere istihdam konusunda fırsat eşitliği sunma, kariyer merkezlerini aktif hale getirme ve işverenler ile ilişkilerini güçlendirme noktasında büyük imkânlar sunacağı ifade edildi. Ayrıca nitelikli öğrenci ve mezunları kamu kurumlarına kazandırmak ve KOBİ'lerin insan kaynakları ile yetenek kazanımı süreçleri hakkında farkındalıklarını, kapasitelerini arttırmaları yönünde de katma değer sağlayacağı belirtildi.

11 bölge üniversitesinin ortaklığında organize edilecek olan, DAKAF 2022’de kamu kurumları, özel sektör kuruluşları, meslek odaları, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları yer alacak.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum