IĞDIR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERE RAMAZAN KOLİSİ DAĞITTI

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERE RAMAZAN KOLİSİ DAĞITTI
Editör: Söyler Haber
16 Nisan 2022 - 15:30


Rektör Alma ve Öğrenci Dekanlığı Öncülüğünde Öğrencilerimize Ramazan Kolileri Dağıtıldı

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın destek ve katılımı ile ihtiyacı olan öğrencilere ramazan kolisi dağıtımı gerçekleştirildi.

Iğdır Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı ve Genç Kızılay, Ramazan Ayı vesilesiyle Iğdır’da öğrenim gören öğrencilere destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın da katılımı ile düzenlenen faaliyette, hazırlanan koliler ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

“Ramazan Ayı Birlik ve Beraberlik Ayıdır”

Bu faaliyet vesilesiyle öğrenci evlerine konuk olan Rektör Alma, öğrencilerle yaptığı sohbette Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurguladı. Rektör Alma, sözlerini şu şekilde tamamladı; “Ramazan kardeşlik, birlik ve beraberlik ayıdır. Ramazan ayı, birçok hikmeti, sırrı içinde barındırır. Ramazan ayı başta hoşgörü olmak üzere rahmet ve bereket ayıdır. Toplumsal dayanışma, paylaşma, yardımlaşma ve sevgi bağlarının güçlendiği, hoşgörünün arttığı bir aydır. Biz de bu çerçevede üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de Iğdır Üniversitesi olarak çalışmalarımız ve desteklerimiz devam edecek.” dedi.




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum