İÇİŞLERİ BAKAN YRD. MEHMET ERSOY BİR DİZİ ZİYARET İÇİN AĞRI'YA GELDİ

 İÇİŞLERİ BAKAN YRD. MEHMET ERSOY BİR DİZİ ZİYARET İÇİN AĞRI'YA GELDİ
Editör: Söyler Haber
14 Ocak 2022 - 19:24


İÇİŞLERİ BAKAN YRD. MEHMET ERSOY
BİR DİZİ ZİYARET İÇİN AĞRI’YA GELDİ

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, bir dizi ziyaret dolayısıyla Ağrı İline geldi.

Ziyaretleri sırasında İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’a AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, Belediye Başkanı Savcı Sayan ve İl Emniyet Müdürü Nihat Özen eşlik ettiler.

İçişleri Bakan Yrd. Ersoy ziyaretine Ağrı Valiliğinde başladı. Bakan Yardımcısını Valilik binasında Ağrı Valisi Dr. Osman Varol ve İl Protokol Üyeleri karşıladı.

Karşılamanın ardından ziyaretlerinin anısına Şeref Defterini imzalayan İçişleri Bakan Yrd. Mehmet Ersoy, Valilik makamına geçerek Vali Dr. Osman Varol ve il protokol üyeleri ile bir süre görüştü.

AK Parti Ağrı İl Başkanlığını ziyaret eden Ersoy, İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları ile bir araya geldi.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu Ağrı İline gelen Bakan Yrd. Mehmet Ersoy’a Ağrı ilinde yaptıkları çalışmalar ve İlin sıkıntıları hakkında kapsamlı bir brifing verdi.

Daha sonra İçişleri Bakan Yrd. Mehmet Ersoy, Diyadin ilçesine giderek belediyeyi ziyaret etti. Belediye Başkan vekili ve Diyadin Kaymakamı Alper Balcı ile bir süre görüşen Bakan Yrd. Ersoy, Diyadin ilçesi hakkında Balcı’dan bilgi aldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum