Hemşehrimiz Halim Çavuşoğlu, Mersin Giyim Oda Başkanlığına Yeniden Seçildi

 Hemşehrimiz Halim Çavuşoğlu, Mersin Giyim Oda Başkanlığına Yeniden Seçildi
Editör: Söyler Haber
12 Ocak 2022 - 11:36



Hemşehrimiz Halim Çavuşoğlu,
Mersin Giyim Oda Başkanlığına Yeniden Seçildi

Yıllarca ailesi ile beraber Doğubayazıt yaşayan daha sonra Mersin’e göç eden hemşehrimiz ve gururumuz Halim Çavuşoğlu Mersin Giyim Eşyası İmalat ve Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yapılan olağan genel kurul toplantısında ekibi ile beraber toplantıya katılan tüm üyelerinin oyunu alarak tekrar başkalığa seçildi.

Toplantıya; AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Ticaret İl Müdürü Hacı Akif Yıldız, Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Lokantacılar Odası Başkanı Ümit Özkan, Mersin Kahveciler Odası Başkanı Nihat Dağdelen, Mersin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Doğan Gündüz, Mersin Manavlar Odası Başkanı İzzet Mireş, Mersin Fotoğraf Sanatkarları Odası Başkanı Önder Türkmen, Mersin Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Bekir Yücesoy, Mersin Umum Servis Araçları Odası Başkanı Zafer Çekmez, Tarsus Seyyar Sabit Tuhafiyeciler ve Züccaciyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır, Tarsus Tenekeciler Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez ile oda üyeleri katılım gösterdi.

Açılış ve yoklama sonrası oy birliğiyle Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu başkanı Talat Dinçer getirilirken, Doğan Gündüz ve Nihat Dağdelen divan katipleri olarak yer aldı. Saygı duruşu ve istiklal marşın okunması sonrası, Oda Başkanı Halim Çavuşoğlu tarafından okunan geçmiş dönem çalışma ve hesap raporu genel kurul üyelerince oy birliğiyle kabul edildi. Denetim kurulu raporunun da oy birliğiyle kabul edildiği genel kurulda daha sonra gelecek dönem çalışma raporu ile tahmini bütçe oylaması yapıldı. Raporlar oy birliğiyle kabul edildi.

Ardından plaket töreni yapıldı. Oda yönetim kurulunca mevcut başkan Halim Çavuşoğlu için hazırlanan plaketin Ticaret İl Müdürü Hacı Akif Yıldız, Mersin Milletvekili Hacı Özkan ve Birlik Başkanı Talat Dinçer tarafından verilmesi sırasında duygulu anlar yaşandı.

Daha sonra Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Ticaret İl Müdürü Hacı Akif Yıldız, Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer tarafında sektörün gelişimini yakından takip eden, istihtam sağlayan, ticarete farklı bir boyut kazandıran Mersin Giyim Odası’nın üyelerine plaket taktim edildi.

Gündem maddelerinin sona ermesi sonrası seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Halim Çavuşoğlu ve ekibi üyelerce verilen güven oyu ile bir hizmet dönemi için daha vize aldı. Halim Çavuşoğlu Başkanlığındaki Mersin Giyim Eşyası İmalat ve Satıcıları Esnaf Odasında Şahin Dolaş, Mustafa Taşan, Hanife Körünoğlu, Serkan Elcik, Abdülmanav Erol ve Suzan Buzğan, Ramazan Yıldırım yönetim kurulu olarak, Mustafa Atila, Mehmet Karagöz ve Nurferah Şemşek Denetim kurulu olarak görev aldı.

SIDDIK SÖYLER
AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı.
Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı.
www.soylerhaber@.com www.agrihaberleri@.net imtiyaz sahibi.
İshakpaşa Spor Kulübü Başkanı.

Ailesi olarak Hemşehrimiz ve kardeşimiz Halim Çavuşoğlu’na tekrardan başkanlığa seçildiği için yeni görevinden başarılar diliyor, oy veren tüm üyelere de sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum