HDP'DEN YEREL GAZETELERE ZİYARET

HDP DOĞUBAYAZIT BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI YEREL GAZETELERİ ZİYARET ETTİLER Halkların Demokratik Partisi (HDP) Doğubayazıt Belediye Başkan Adayı Yıldız Acar ve Eş başkan Cesim Çakan, Mehmet Babayiğit ve

HDP'DEN YEREL GAZETELERE ZİYARET
Editör: Söyler Haber
06 Mart 2019 - 18:20
HDP DOĞUBAYAZIT BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

YEREL GAZETELERİ ZİYARET ETTİLER

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Doğubayazıt Belediye Başkan Adayı Yıldız Acar ve Eş başkan Cesim Çakan, Mehmet Babayiğit ve Ömer Atasoy oluşan HDP heyeti Doğubayazıt’ta yayın hayatına devam eden üç yerel gazeteyi ziyaret ettiler.

Acar yaptığı açıklamada “Doğubayazıt´ın yerel hizmetler noktasında birçok sıkıntısının olduğunu dile getiren Yıldız Acar, göreve geldiğimizde parti çalışmalarını bırakıp tamamen yasal belediye hizmetlerine odaklanacağız. Çünkü yapılması gereken de budur. Hemşerilerimiz arasında hiç bir ayırım yapılmayacağını ve kesinlikle her kese eşit oranda hizmet sunulacağını da” sözlerine ekledi. Partimiz tarafından oluşturulan çalışma gurupları sayesinde Seçim için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sivil Toplum Kuruluşları, Esnaf ziyaretleri, Ev ziyaretleri ve halkın gözü kulağı olarak gördüğümüz Basın ziyaretlerimiz devam ediyor. Doğubayazıt halkının geçmiş dönemlerde olduğu gibi bizlere yetki vermesi durumunda önceki dönemlerden aldığımız tecrübeleri kendimize rehber edineceğimizi ve yapılacak olan bütün proje ve çalışmaları halkımızla birlikte istişare halinde yapacağımızı belirtmek isteriz"  diye konuştu.

NOT: FOTOĞRAFLAR: ERHAN BAYDAR,NEZİR ÇELİK

SÖYLER HABER





FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum