HASAN ÇAĞRI ERASLAN VE AYSEL ÇOBAN'IN MUTLU GÜNLERİ

HASAN ÇAĞRI ERASLAN VE AYSEL ÇOBAN'IN MUTLU GÜNLERİ
Editör: Söyler Haber
27 Eylül 2021 - 12:13 - Güncelleme: 27 Eylül 2021 - 12:30
 


ERASLAN VE ÇOBAN AİLELERİN MUTLU GÜNLERİ

Emine ve Merhum Mehmet Eraslan’ın oğlu, Ağrı Valiliği Basın Danışmanı Hasan Çağrı Eraslan, Fatma ve Seyfettin Çoban’ın kızı Aysel Çoban ile Ağrı Hatemoğlu Düğün Salonunda dünya evine girdiler.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Çağrı ile Aysel çiftinin nikah akdini gerçekleştirdi.

Nikah Şahitleri; Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Taşlıçay Belediye Bşk. İsmet Taşdemir, Hamur Belediye Bşk. Cezmi Ergül, Ağrı Emniyet Müd. Nihat Özen ve İl Genel Sekreteri Erhan Tenekeci oldular.

Vali Dr. Osman Varol ve eşi Funda Varol Hanımefendi, Hasan Çağrı Eraslan ve Aysel Çoban’ın nikah merasimine katıldı. Aysel ve Çağrı çiftinin mutluluğuna şahitlik eden Vali Varol, çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Varol, Gelin ve Damat çiftine Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tavsiye ettiği gibi bizde diyoruz en az 3 yeğen bekliyoruz lafı üzerine, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan mikrofonu alarak, biz 24 kardeşiz en az 5 yeğen bekliyoruz ve salonda yaptığı esprilerle davetlilere neşeli anlar yaşattı.

Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti, www.soylerhaber.com  www.agrihaberleri.net aileleri olarak genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Eraslan ve Çoban ailelerinin dost ve sevenleri, genç çiftleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum